Будь-ласка, якщо не важко спробуйте програму та розкажіть мені свої враження, я буду дуже вдячний!
Інформативно.....
#!/bin/bashNAME=`date +%d.%m.%Y_%H:%M:%S`sleep 4 && import -window root ~/Desktop/$NAME.png && eog ~/Desktop/$NAME.png` | zenity --notification --text="Screenshoting" --listen --window-icon=/usr/share/icons/hicolor/48x48/apps/deskbar-applet.png
Я не розумію, майже ніхто не хоче зайти на сайт, не кажучи вже про щось більше,
http://www.youtube.com/watch?v=CwPaXMsk9Ac
Цитата: Ubuntu_Linux від 2010-08-17 15:19:11Я не розумію, майже ніхто не хоче зайти на сайт, не кажучи вже про щось більше, Проблеми вашого сайту:* ru.gg ( лігво школярів ) та і сайт виглядає як школярський* сайт без української локалізації* файли на файлообмінникуPs. А чому це ви спочатку скріншоти закидували на radical.ru, а тепер раптом почали завантажувати зі свого сайту? Намагаєтесь таким способом накрутити кількісь користувачів вашого сайту в статистиці ru.gg?Я звертаю увагу модераторів ресурса на дірку в безпеці - малюнки не кешуються на сервері а викачуються із стороннього ресурса. Це небезпечно тим що під виглядом малюнка може бути наприклад php-скрипт котрий спочатку викрадає куки авторизованих користувачів а потім уже віддає малюнок DalekiyObriy, Re.: висловлююся в підтримку ваших дописів.
* ru.gg ( лігво школярів ) та і сайт виглядає як школярський