Так, я далі продовжую масово кочувати з зоопарку вірусів на Лінукс.. така хороша, така мила.. така розумна... але.. так мало ПЗ потужного. Не можу ніяк знайти ПЗ для створення Flash-додатків. Якщо раніше я питав про замінник дрімвіверу.. і весь вибір більше зводився до "подобаєтся чи не подобається", адже цсс, хтмл знаю і вивчаю пхп. Нічого складного. То з Flash значно важче. Просто малювати у флеш "аля мультик" не потрібно. Основне навантаження на отой флешівський екшнскріпт. І можливо я помиляюсь, можливо екшинскріп то так би мовити не стандарт у об'єктно-орієнтовному програмування у флеші. Але сутність питання в тому. Що потрібно програму котра б підтримувала цей екшнскріпт ну і могла флеш-анімацію створювати.
Так, можна було не паритись і користуватись дуалбутом. Але той розсадник вірусів дістав, там будь-хто головний, (віруси лізуть звідусіл, роблять що хочуть, скільки не роби очистку диску і папки темп, всеодно місце на розділі кудись в трубу вилітає) окрім користувача ПК котрий придбав сам ПК і поставив зоопарк отой.