#!/bin/bash...WORK_DIR="/mnt"JAVA_HOME="${WORK_DIR}/jre1.6.0_26"JAVA="${JAVA_HOME}/bin/java"DOWNLOADER="${WORK_DIR}/downloader.jar"DOWNLOAD="${JAVA} -jar ${DOWNLOADER}"...do_download(){ ${DOWNLOAD} # line 121}...do_download...
#!/bin/bash...WORK_DIR="/mnt"JAVA_HOME="${WORK_DIR}/jre1.6.0_26"JAVA_CMD="${JAVA_HOME}/bin/java"DOWNLOADER_JAR="${WORK_DIR}/downloader.jar"DOWNLOAD_CMD=( "${JAVA_CMD}" -jar "${DOWNLOADER_JAR}" )...do_download(){ "${DOWNLOAD_CMD[@]}" # line 121}...do_download...
Хм, мені таке й в голову не приходило, а проблема така примітивна, дуже дякую.
Цитата: sigito від 2011-08-12 23:56:35Хм, мені таке й в голову не приходило, а проблема така примітивна, дуже дякую.Якби це було проблемою... Справжня проблема та, що downloader.jar — якась незапакована бінарна фіґня, що ще й лежить чорт знає де. У вашому випадку скрипт шукає в /mnt/ директорії, замість щоби в %{_javadir}. Іншим словом: бардак.
Шановний, зазвичай не розібравшись в ситуації не варто розказувати де краще. Дане розташування зумовлене умовами, в яких виконується весь скрипт.
java -jar /path/to/your.jar <ENTER>
Цитата: sigito від 2011-08-30 14:15:55Шановний, зазвичай не розібравшись в ситуації не варто розказувати де краще. Дане розташування зумовлене умовами, в яких виконується весь скрипт.Варто. Якщо це програма для вас особисто, тоді зазвичай воно має запускатись просто:Код: [Вибрати]java -jar /path/to/your.jar <ENTER>У всіх інших випадках — пишеться .spec із 10ти стрічок і робиться нормальний пакет. Роботи на хвилин 10.P.S. А, я-ж забув, ви знаєте краще...