Автор Гілка: Потрібен переклад правил та локалі для brezblock  (Прочитано 3925 раз)

Відсутній brezerk

• Новачок
  • *
  • дописів: 4
  • I Love YaBB 2!
Шановні перекладачі, одразу хочу вибачитися за можливо криву українську мову :) Якщо б я її гарно знав, то не звертався до вас з наступним проханням:

Для не комерційного проекту brezblock (brezblock.org.ua) потрібен переклад збірки правил користування порталом на Українську та(або) Англійську мови. Тексту не дуже багато - 2-3 печатні сторінки. ;)

Файл з правилами прикріплено до повідомлення, кодування utf8

Також, у кого є бажання — прошу перевірити вже наявні локалізаії самого проекту brezblock (brezblock.org.ua, board.brezblock.org.ua), та повідомити про можливо наявні помилки мені на e-mail;

//wbr brezerk (brezerk [лайка] gmail [dot] com)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Також, у кого є бажання — прошу перевірити вже наявні локалізаії самого проекту brezblock (brezblock.org.ua, board.brezblock.org.ua), та повідомити про можливо наявні помилки мені на e-mail;
Створили вже гілку, навіщо ж e-mail... На головній сторінці в очі кидається "Журналисти" замість "Журналісти". Взагалі, для такого типу помилок придумали aspell.

Відсутній brezerk

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
Створили вже гілку, навіщо ж e-mail...
e-mail більше підходить для роботи. Форум -- для пустих балачок.

На головній сторінці в очі кидається "Журналисти" замість "Журналісти".
thx

Взагалі, для такого типу помилок придумали aspell.
Через aspell і перевірялося. Однак при перекладі проекту більш ніж HelloWorld -- можливі технічні помилки через неуважність та втому. Тому я і попрохав переглянути переклад "Чистим оком".

Відсутній brezerk

• Новачок
  • *
  • I Love YaBB 2!
Хочу виразити велику подяку Yuri Chornoivan за надісланий переклад правил українською мовою.

Отже переклад українською є, англійська може зачекати на кращі часи, тому тему можна вважати закритою.

Ще раз дякую!