Section "InputDevice" Driver "kbd" Identifier "Ідентифікатор_клави"...EndSection
Option "XkbLayout" "us,ru,ua" Option "XkbModel" "pc104" Option "XkbRules" "xfree86" Option "XkbVariant" ",winkeys,winkeys" Option "XkbOptons" "grp_led:scroll,grp:ctrl_shift_toggle"
Не використовуйте Ви стандратну перемикачку клави, у всіх кого я знаю, вона ніколи не працювала.
Цитата: Євген Ященко від 2005-11-14 15:15:05Не використовуйте Ви стандратну перемикачку клави, у всіх кого я знаю, вона ніколи не працювала.У мене наприклад нормально працює, просто клавіші для перемикання треба виставляти тут:Центр керування - Локалізація та доступність - Скорочення клавіатури - і з самого низу: Перемикнути до наступної розкладки клавіатури.Найкраще використовувати ctrl-menu - набагато зручніше, ніж ctrl-shift, якою я, до речі, вже користуюсь користувався років зо п'ять
У мене наприклад нормально працює, просто клавіші для перемикання треба виставляти тут:Центр керування - Локалізація та доступність - Скорочення клавіатури - і з самого низу: Перемикнути до наступної розкладки клавіатури.
І де розміщена ця гіпотетична клавіша "Menu"? Адже на клаві я й з лупою її не видів.