Автор Гілка: Firefox and fonts  (Прочитано 2108 раз)

dusoft

• Гість
Firefox and fonts
« : 2006-06-22 19:42:21 »
В мене така проблема. На деякий сторінках, не відображається шрифт.
Виглядає це отак:

Якщо відключити в файрфоксі використання CSS то шрифт використовується стандартний і все видно.
В мене встановлені майкрософтівськи шрифти. Наскільки я розумію проблема з Courier New.

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
Re: Firefox and fonts
« Відповідей #1 : 2006-06-23 13:20:25 »
Зайдіть в налаштування Вогнелиса й виберіть інший шрифт.
[Fedora Linux]

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #2 : 2006-06-23 13:21:48 »
Зайдіть в налаштування Вогнелиса й забороніть використовувати інші шрифти крім вибраних.
[Fedora Linux]

dusoft

• Гість
« Відповідей #3 : 2006-06-23 14:48:49 »
Шрифти вже міняв казна-як...  нічого недопомагає. Якщо ввімкнути опцію щоб використовувати тільки шрифти які вказав я в налаштуваннях файрфоксу - тоді все нормально, але ж на інших сайтах мені треба бачити саме ті шрифти які були запропоновані розробником сторінки.

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • Програміст
« Відповідей #4 : 2006-06-23 19:35:00 »
Можна спробувати "strace -e trace=file -o file.log /usr/lib/firefox-*/firefox-bin" для того, щоб побачити який саме моноширинний шрифт використовує firefox (при умові, що це ttf шрифт і використовується freetype).

Можливо цього шрифта у вас якраз і немає, і firefox використав який інший моноширинний шриф зі спецсимволами але без літер. :-/

[Fedora Linux]

dusoft

• Гість
« Відповідей #5 : 2006-07-12 20:41:51 »
Таки глюк був через мою неуважність. Я свого часу встановив xorg-7.0 в /usr/X11R7 а поміняти теку пошуку шрифтів в fonts.conf забув, тому воно незнаходило належного шрифта(у?).