Автор Гілка: знову про xmms i українські теґи в Убунту  (Прочитано 2674 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Питання: кому вдалося підняти той патч runxmms для того, щоб українські теґи відображалися в xmms?
Мені щось ні. Всі бібліотеки (типу taglib/librcd itd ) встановив з бінарного пакунку для убунту, але результату 0. Як розумію, тре перезібрати xmms, власне скачав пропатчений, але не збирається.

Прохання дати посилання/інструкцію, що тре зробити, щоб runxmms запрацював.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Praporshic

• Гість
Щось мені підказує, що треба забути про мертвий проект XMMS та взяти щось інше.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
ну якщо підкажете хороший плеєр, де то працює, то теж буду вдячний.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній noddeat

• Кореспондент
ну якщо підкажете хороший плеєр, де то працює, то теж буду вдячний.
хмм....в audacious наче є кирилиця

zzandy

• Гість
А в Amarok (хороший плеєр), хіба нема кирилиці? Взагалі у вас теги в якому кодуванні? Якщо не в юнікоді, то краще їх перегнати в юнікод і більше не мати проблем. Тут на форумі було про це десь ....

Praporshic

• Гість
Якщо не помиляюсь, то Rythmbox. Але то було мимохід на живчику якомусь - так в мене amarok.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
А в Amarok (хороший плеєр), хіба нема кирилиці? Взагалі у вас теги в якому кодуванні? Якщо не в юнікоді, то краще їх перегнати в юнікод і більше не мати проблем. Тут на форумі було про це десь ....
Amarok, Rhythmbox - нема кирилиці. Теги звісно в cp1251, як і більшість музики в неті.  

Praporshic

• Гість
Amarok, Rhythmbox - нема кирилиці. Теги звісно в cp1251, як і більшість музики в неті.  
Так ось воно що :)
Так би одразу й казали що з кодуванням проблеми. Взагалі, я не розумію чому з амароку викинули вибір кодування для ID3, але так вже зроблено. Але є (я точно бачив) перловий скрипт, який перекодовує теги у обраних файлах.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
Так ось воно що :)
Так би одразу й казали що з кодуванням проблеми. Взагалі, я не розумію чому з амароку викинули вибір кодування для ID3, але так вже зроблено. Але є (я точно бачив) перловий скрипт, який перекодовує теги у обраних файлах.
ага, вже завантажив собі ктулхівський скрипт, буду тестити.