Ой...Таке враження, що ви пане Олександре з рута його записуєте і то важко уявити. В мене на підвіконику спостерігалось щось подібне, але я перейшовши на лінуху з тим самим жилізом, цим ж чином все нормалізувалось. Такі процеси взагалі по ідеї не мають заглючувати систему, всі програми не мають ніякого зв'язку з іншими процесами. Думаю, що проблема в самих нутрощах вашого блоку. Off-topic:А можливо то йоперативної обмаль стало? Все ж приріотети річ хитра.
Проблема в нутрощах - яких саме?
Цитата: Piktor від 2007-12-28 01:41:47Проблема в нутрощах - яких саме?Без поняття, можливо з шлейфами там загон і Дисковод, там прімарі порівняно з хардом на якому система...Нічого іншого в голову не приходить, хіба попробуй на віртуальному поставити іншу ОС(бажано не оффтоп 8-)) і спробувати дисководом у ній попрацювати.
Цитата: Данило Теодорович від 2007-12-28 01:30:53Ой...Таке враження, що ви пане Олександре з рута його записуєте і то важко уявити. В мене на підвіконику спостерігалось щось подібне, але я перейшовши на лінуху з тим самим жилізом, цим ж чином все нормалізувалось. Такі процеси взагалі по ідеї не мають заглючувати систему, всі програми не мають ніякого зв'язку з іншими процесами. Думаю, що проблема в самих нутрощах вашого блоку. Off-topic:А можливо то йоперативної обмаль стало? Все ж приріотети річ хитра.Та не пишу, а читаю. Навіть. лише просто вставляю в дисковод і ще нічого не роблю.Система не глючить - лише дещо підгальмовує. Заглючити міг саме підвіконник - зокрема взагалі зависнути.Йоперативи - 1 ГБ, Для Лінуха такий обсяг, думаю, достатній, це-ж не Віста. Стільки-ж свапу.Проблема в нутрощах - яких саме?