Автор Гілка: Firefox та URL-адреси bookmaker-а  (Прочитано 1465 раз)

Відсутній kuz.ihor

• Новачок
  • *
  • дописів: 22
Доброго дня, панове-прибічники Linux-у та також затяті лінуксоїди. Хотів би допомогти одному пану, що також хочів би встановити та користуватись оперативною системою Ubuntu  8.10 (принаймі йому сподобалась ця версія, що нею користуюсь я). Оскільки встановлювати систему та робити легкі "ретушування"  чекає на мене, хотів би дізнатись про наступне: як можна зберегти та перенести з одного РС та інший встановлення закладок (bookmakers) у Вогнелисі ?  Користуюсь третьою версією.
Дякую всім, хто приділить уваги та внесе якісь роз’яснення. Ігор, Львів

Praporshic

• Гість
Re: Firefox та URL-адреси bookmaker-а
« Відповідей #1 : 2009-02-07 13:23:27 »
Оскільки встановлювати систему та робити легкі "ретушування"  чекає на мене, хотів би дізнатись про наступне: як можна зберегти та перенести з одного РС та інший встановлення закладок (bookmakers) у Вогнелисі ?
Ще з часів, коли Вогняний Лис був Вогняним Птахом (а то й Феніксом), і навіть до його народження, у його пращура Mozilla була функція експорту закладок до html та імпорту з нього. Старожили кажуть, що таке міг навіть легендарний Netscape, і було це до народження Mozilla.

Відсутній kuz.ihor

• Новачок
  • *
« Відповідей #2 : 2009-02-07 13:58:07 »
Мені дуже шкода виставляти себе повним профаном: оскільки РС не є моя професія з якої живу та не приносить мені заробітку (тут я повний альтруїст), а лише хоббі, тому в мене немає глибоких знань по суті матерії. Роблю всього по-трохи, на решту немає часу. Лиш інколи дозволяю собі вбити трохи часу на найнеобхідніше. А щодо виводу закладок - пробував з Mozilla. але щось не виходить. Не знаю, як їх "перекинути" в .html. Шкода зусиль. Дякую, Prapor-е. Ігор, Львів

Відсутній kuz.ihor

• Новачок
  • *
« Відповідей #3 : 2009-02-07 14:04:50 »
Получилось із закладками, вирішено, як не дивно. Дякую за підказку, Prapor-е. Ігор, Львів