Автор Гілка: LyX: автооновлення порядку посилань  (Прочитано 1688 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Задача, з якою, напевно, багато хто стикався. Чи хтось знає вирішення?

Отож, після того, як добряче попрацюєш над статтею, посилання в ній зі зрозумілих причин ідуть не по порядку:

Цитата
Васисуалій Лоханкін є гомосапіенсом [4]. В нього двоє дітей [2] та три онуки [1]. Лоханкін ніколи не хворів [3].
...
Література
[1] Життєпис В. Лоханкіна, Том 16.
[2] Діти В. Лоханкіна про батька, Том 3.
[3] Медична енциклопедія Візантії.
[4] Підручник з біології, 5 клас.

Питання: чи існує скрипт, який би автоматично перетасував список літератури так, щоб посилання в тексті були по порядку? Зараз доводиться це робити вручну, незручно.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Re: LyX: автооновлення порядку посилань
« Відповідей #1 : 2009-02-07 08:48:15 »
Якщо я все зрозумів правильно, рішення можна знайти тут. Треба просто поміняти стиль бібліографії з plain на unsrt.
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #2 : 2009-02-07 16:30:11 »
Якщо я все зрозумів правильно, рішення можна знайти тут. Треба просто поміняти стиль бібліографії з plain на unsrt.
воно не працює зі стандартним списком літератури LyX (немає такої опції), треба юзати зовнішню базу даних BibTeX :( Але спробую.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Z

• Гість
« Відповідей #3 : 2009-02-16 11:49:46 »
а в чому проблема використовувати BibTeX бібліографію? це ж навіть ще спрощує роботу над документом...
подивіться такі програми як cb2bib(найкраща в плані автоматизації процесу створення бази) або KBibTeX (найкраща в плані відображення та подальшої навігації по створеній базі...
Подивіться - не пошкодуєте...
Успіхів.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
« Відповідей #4 : 2009-02-16 15:19:26 »
проблема в тому, що я не хочу використовувати зоопарк програм для одного нещасного документу. але спробую, звісно.
« Змінено: 2009-02-16 15:19:35 від noddeat »