tar -xvvzf OOo_3.0.0_LinuxIntel_install_it_deb.tar.gz
Доброго дня ! Стягнув на стільницю файл .gz третьої версії Офісу від Sun - OOo_3.0.0_LinuxIntel_install_it_deb.tar. Допоможіть зі встановленням (після видалення старого офісу версії 2.4.6). На Windi все пройшло "на ура", чого не можу сказати про мою Ubuntu 8.10. Пробував різними способами (aptitude, dpkg, apt-get тощо). Знаючи, що командою apt-get переглядається папка /etc/apt/sources.list - як мені "занести" туди зі стільниці стягнений з нету файл OOo_3.0.0_LinuxIntel_install_it_deb.tar.gz ? Дякую. Ігор, Львів
Хотілось би останочно перейти на Linux-системи, але, на жаль, не готовий покинути Xp, оскільки там все набагато зрозуміліше та чіткіше.
А щодо другого РС, тут слід буде попробувати встановити інші дистрибутиви: маю ще Мандріву (теж з нових).
в мене виникла інша проблема:при встановленні третього офісу методом dpkg -i *.deb не вистачає місця в корені(в мене /usr на окремому розділі).Скажіть куди воно його ставить і як можливо вирішити дану проблему?
так не в тому прикол , в /opt в мене тільки для kde аплінки.і ще одне: розпакуй: з tar чи dpkg?і остнаннє: krusader не для мене, kde не для мене:)
Цитата: sigito від 2009-04-08 19:31:42так не в тому прикол , в /opt в мене тільки для kde аплінки.і ще одне: розпакуй: з tar чи dpkg?і остнаннє: krusader не для мене, kde не для мене:)Звичайно, dpkg -x (можете просто скопіювати все розпаковане до /usr — LFS-way ;-) ). Якщо виникають труднощі, це, ймовірно, може зробити mc (не можу перевірити, Debian не для мене ;-))