Автор Гілка: konqueror не бажає працювати з українським сайтом  (Прочитано 1352 раз)

Відсутній chuk

• Новачок
  • *
  • дописів: 5
Доброго дня.
    Маю поштову скриньку на www.i.ua. З цим сайтом можу працювати з быльшістю  броузерів - links - з консолі,  firefox, opera - в графічному середовищі.  Зі штатним браузером KDE konqueror-ом щось не складалося в мене вже декілька років - ніяк не можу зареєструватися на сайті - хоч трісь! :-( Спочатку думав, що бракує якихось налаштувань, або просто глюки в программному забезпеченні... Після чергового оновлення ПЗ (KDE 4.2.2) вже не витримав, та спитав про проблему у support-а з i.ua. Мені і розказали, що цей буржуйський броузер "Данный браузер не поддерживает куки на однобуквенный домен, т.е. на I.UA." :-(
    Чи чув хтось про налаштування konqueror-а щоб таки мати змогу працювати з i.ua, h.ua, і т.і. ?
Чи треба самому користуватися перевагами відкритого ПЗ ?  :)
Наперед вдячний.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Це проблема сайтів. Коли робиш власний сайт, приходиться під кожний переглядач його лаштувати окремо. Для прикладу візьмемо сайт державної статистики України, то там таке враження, що робили його Microsoft. Firefox там теж не працює нормально. Рекомендуватиму завести собі поштову скриньку на gmail, а там можна налаштувати, щоб уся пошта з i.ua пересилалась на gmail.

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
Мутний сайт.
В конкерорі не працює перемикання мови інтерфейсу, тобто доступна тільки російська. Скриньку вдається створити, але не можна у неї ввійти (можна ввійти в іншому браузері).
Не треба з ними мати справу, з такими грамотіями, ось і все.

Анонім

• Гість
Ця проблема вилазить коли сайт робиться або "навороченим", або в якісь програмі - бо коли пишеться вручну і чистим кодом - без "наворотів" то читається будь-яким браузером і коректно працює навіть у мобільному.
Звісно сайт виглядає "сіреньким" (або над ним треба багато працювати) зате доступний усім навіт якщо текст сайту зачитується для сліпих наприклад.
Підтримую - ходити на такі сайти неварто.