Автор Гілка: Заблокувати соціальні мережі та інші погані сайти  (Прочитано 9096 раз)

Відсутній karmeljuk

• Графоман
  • дописів: 480
Доброго дня
Допоможіть заборонити доступ з комп'ютера до соціальних мереж та деяких інших поганих сайтів, а то пробував через саму Оперу і через файрвол, але нічого не вийшло. Дитстрибутив СюЗі 10.3

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
А пошуком скористатись?
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
В /etc/hosts прописати щось типу 74.175.127.99 vkontakte.ru
І нехай заходять скільки схочуть. На Google.  ;)
Відразу застережу - метод не абсолютий, при великому бажанні, та наявності знань можна обійти. Але простий у виконанні. Хоча, у типового відвідувача vkontakte (не хочу нікого образити, але мав змогу спостерігати багато таких екземплярів) часто потрібних знань не виявляється.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Praporshic

• Гість
А ще є transparent proxy  ::)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Цитата
Відразу застережу - метод не абсолютий, при великому бажанні, та наявності знань можна обійти.
дик права рута потрібні. якщо для юзерів, які їх не мають і на одному локальному компі, то цілком простий і дієвий метод. якщо це для багатьох компів треба, ну тоді вже прозорий проксі, звісно.
« Змінено: 2009-08-27 15:19:53 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній piktor

• Видавець
дик права рута потрібні. якщо для юзерів, які їх не мають і на одному локальному компі, то цілком простий і дієвий метод.
Ви праві, але при умові, повторюю, якщо юзери не обладнані достатньо продуктивним мозком і певними знаннями в них. Наприклад, я увів vkontakte.ru, студент нагуглив pda.vkontakte.ru і зайшов через них. Та-й anonymouse теж варіант.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній karmeljuk

• Графоман
Скористався порадою "/etc/hosts прописати щось типу 74.175.127.99 vkontakte.ru". допомогло відразу, а скрити потрібно від надокучливих родичів та друзів

Відсутній piktor

• Видавець
Скористався порадою "/etc/hosts прописати щось типу 74.175.127.99 vkontakte.ru". допомогло відразу, а скрити потрібно від надокучливих родичів та друзів
Ну і яка була реакція надокучливих родичів та друзів на таку подлянку? (Я в свій час насолоджувався реакцією студентів на заблоковану косинку, контакти та інші речі)
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній karmeljuk

• Графоман
Всі, крім мене, були надзвичайно незадоволені. А мені тепер радість велика

romi

• Гість
у типового відвідувача vkontakte (не хочу нікого образити, але мав змогу спостерігати багато таких екземплярів) часто потрібних знань не виявляється.
Off-topic:
Ви праві! Я сьогодні в цьому переконався. Уже десь рік не заходжу на той вконтакте і горджусь цим. :)
« Змінено: 2009-09-22 20:21:50 від romi »

Відсутній piktor

• Видавець
Мої студенти дуже дивуються, не знайшовши мене там взагалі.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Praporshic

• Гість
Мої студенти дуже дивуються, не знайшовши мене там взагалі.
/me колись у нетверезому стані зареєструвався у «однокласниках». Потім ледь знайшов як видалити профіль....

Відсутній piktor

• Видавець
/me колись у нетверезому стані зареєструвався у «однокласниках». Потім ледь знайшов як видалити профіль....
А МОЗ України попереджало... На кожній пляшці.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Ign1111

• Письменник
  • дописів: 829
  • Linux 4ever!

Off-topic:
Видаляв теж в нетверезому стані?
Linux. The future is open.

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
Mожна заблокувати печиво в оглядачі.

Або обмеження трафік настільки, що лазити по вконтактах не буде задоволення. Такий спосіб викличе менше підозр.
http://www.rostovlinux.ru/content/view/157/56/
« Змінено: 2009-11-15 17:59:57 від vitre »