Автор Гілка: Чи є під Linux повнофункціональний клієнт ICQ?  (Прочитано 5246 раз)

Відсутній Filippoff

• Новачок
  • *
  • дописів: 37
Поки не перейшов на лінукс, юзав Міранду, і вона мене цілком задовольняла. Тепер у мене стоїть Kopete i Licq, але, наскільки я зрозумів, вони, особливо остання - мильниці, вмонтовані в систему, задача яких показати, що icq-з'єднання можливе. Але основна проблема в тому, що знов довелось мати справу з проповідниками онанізму. Порекомендуйте, будь ласка, клієнт з більш гнучкими налаштуваннями і, головне, з функцією антиспам-бот.

Відсутній Sandr

• Графоман
  • дописів: 461
  • Мій вибір — Лінукс!
    • ФОП Осипенко
Мультипротокольний клієнт qutIM.

Адреса сайту розробника: http://www.qutim.org/

Обговорення програми в цій темі:
http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1265164856/0

А для боротьби зі спамом в Kopete розроблений Kopete Antispam Plugin.

Адреса сайту розробника: http://kopeteantispam.sourceforge.net/
« Змінено: 2010-02-04 21:47:23 від Sandr »
openSUSE + KDE

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
чим вас kopete не влаштовує? якщо вас задовбує спам, то це проблеми вашого акаунту, а не клієнта. слід зробити такі речі:
— вимкнути показ вашого статусу на вебі,
— заборонити додавати себе до списку контактів без авторизації,
— заборонити вам писати, поки ви не додасте людину до списку контактів.

остання опція є, наприклад, у Pidgin.

Антиспам-бот — це милиця, і порядні люди таким не користуються.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
Порекомендуйте, будь ласка, клієнт з більш гнучкими налаштуваннями і, головне, з функцією антиспам-бот.
mcabber, тільки спочатку причепіть до свого jabber акаунту ICQ транспорт.
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній v.2.1

• Письменник
  • дописів: 639
Що не сподобалося з того що пробував.

Kopete - неможливо прибрати виринаючі повідомлення із значка (i) у системному лотку. Антиспам функції "дозволити повідомлення тільки з контакт листу" нічого не дає, все одно надходить повідомлення, що вас додали і запит додати чи ні.

Pidjin - неможливо переглянути сервіси джабера, а тому транспорт потрібно підключати через иншу програму, неможливо видалити рахунок з сервера. Антиспам з питаннями трохи попрацював, а потім чомусь перестав задавати питання, просто бокує, але хоч це робить.

Psi з десятого разу таки погодився зберегти правила спамфільтру, бо кодного разу після перезаходу вони ставали неактивними. Ще чомусь Псі не відображає кількість людей в кімнатах, натомість це робить малопристосований до Джаби Піджин.
« Змінено: 2010-03-11 02:52:05 від vitre »

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
mcabber, тільки спочатку причепіть до свого jabber акаунту ICQ транспорт.
Оскільки мого мозку Даниленку з'їсти не вдалося, він взявся за бідолашного Лисовенка.  :)
А взагалі - навіщо морочитися з транспортом, якщо є клієнти, що аську підтримують напряму. От вам і милиця.
В pidgin є втулок Privacy, please. В Kopete не пригадаю як називається, але я його просто нагуглив по словах Kopete antispam. Прийду увечері додому - пригадаю.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

• Літератор
він взявся за бідолашного Лисовенка.
/me використовує pidgin, але з транспортом, бо в нього на роботі стоїть його допотопний предок (gaim), який вже давно не може підтримувати суч.(асний)  аськопротокол.
Потім аська час від часу банить всіх неофіційних клієнтів на території постсовка і ще не знати де. Коли транспортний сервер розміщено "де треба" -- його користувачів така проблема не турбує.
« Змінено: 2010-03-11 11:11:19 від serg_ik »

Відсутній piktor

• Видавець
Ага, ага, а хто мкаббером бавився? Зізнавайся, не соромся, тут багато таких.  :)
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

• Літератор
Ну бавився, але не dev версією.

Відсутній infinity9

• Новачок
  • *
  • дописів: 25
  • "Use the Force, read the source"
Ну бавився, але не dev версією.
було діло...
Консоль рулить!!
От зараз збиру систему для ееепц так все буду помксимуму в консолі робити (фтопку кде та ко)
пс може навіть авесому як дефолтний вм поставлю (подивлюсь що буде краще на малому дисплеї ти винт малий)
InfinitylX's space http://www.infinitylx.org.ua

Відсутній piktor

• Видавець
От зараз збиру систему для ееепц так все буду помксимуму в консолі робити (фтопку кде та ко)
пс може навіть авесому як дефолтний вм поставлю (подивлюсь що буде краще на малому дисплеї ти винт малий)
Підтримую. На спартанському xmonad 17" монітор мав корисну площу не меншу, ніж 19-20" монітори при традиційних ВМ. Все поміщалося, от тільки з GIMP та XSane була окрема заморочка.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.