Автор Гілка: Клавіатурні та мишеві скорочення в Pidgin-і  (Прочитано 1460 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Словом, оновив піджін до останньої версії 2.7.1 і захотів, щоб при вставленні тексту у вікно повідомлень він вставлявся без форматування (опція Paste as Plain Text). Дефолтово це досягається натисненням Ctrl-Shift-V, але я хочу це повісити на Ctrl-V, Shift-Ins та колесо миші. Хтось знає, як це робиться?

Гугління привело до того, що в gtkrc2.0 треба вставити таке:
bind "<ctrl>v" { "paste" ("text") }
що я і зробив, але без результатів :(. Пробував файл записувати в ~/.purple/gtkrc-2.0 та ~/.purple/.gtkrc-2.0, а також глобально в ~/.gtkrc2.0, але таке враження, що піджін ігнорує цей файл. Є ще ~/.purple/accels, але я щось не зрозумів, що саме мені туди треба написати.

Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Gnome не просто так від них відмовився. Там такі вади зашиті глибоко в самому коді. І він негнучкий клієнт by design. Спробуйте спитати у самих розробників. Якщо вони не допоможуть, то врятує лише розгалуження та копання в їхньому коді. ;)
« Змінено: 2010-07-18 00:38:19 від Re. »

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Цитата
І він негнучкий клієнт by design.
ну чому, є в нього маса плагінів, які компенсують дизайнерський нацизм розробників. Думаю, можна відповідний плагін написати, який це реалізує. Але треба ж колупати документацію :(.

Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Використовуйте Instantbird. Через його залежність од XUL він є надзвичайно модульним. Він працює на тій же основі, що й Pidgin — libpurple. А також його джавозалежність дає можливість запускатиcm навіть на мобільних телефонах. Казка. ;)