Автор Гілка: Антиспам в IM  (Прочитано 1473 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Антиспам в IM
« : 2010-09-01 23:39:42 »
Маю потребу пересилати та отримувати повідомлення за протоколом OSCAR, що славиться своїми потоками спаму. Я погуглив трішки і знайшов Kopete antispam plugin, поставив, обрав запитання та відповідь і забув про нього. Але хитрі спамери сказали, що хочуть парубка для сексу через запит для авторизації. Вливати на запит авторизації цей плагін ніяк не може.
Тоді я поставив самий новий Pidgin та Privacy please до нього. Він прекрасно впорався із спамом, але почав душити навіть тих, хто є в моєму списку контактів, вимагаючи від них відповіді на запитання. В налаштуваннях нічого цікавого з цього приводу не побачив.
Отже, хто має успішний досвід розумної боротьби зі спамом - щоб своїх не зачіпало, а чужі могли достукатися, відповівши на запитання - поділіться досвідом.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній fooser

• Дописувач
  • **
  • дописів: 66
Re: Антиспам в IM
« Відповідей #1 : 2010-09-02 21:59:16 »
А просто заборонити автоматичне додавання реєстрацій? Щоб перед тим як авторизуватись у вас в асьці спамер спершу проходив через ручний фейс-контроль. В тому ж gajim досить просто перемкнути підтвердження реєстрацій з автоматичного на ручне. Без авторизації навряд чи хто буде лізти. А взагалі поміркуйте краще щодо зміни UIN, ви певно десь пальнули свій уїн у відкритому доступі, тому боти і ломляться.
0_o

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #2 : 2010-09-02 22:53:21 »
Так вони в мене автоматично не додаються - тільки коли я натисну відповідну кнопушку, прочитавши запит авторизації, в якому, якраз, спам і приходить.
УІН хіба на ЛОУ - але форум показує лише зареєстрованим. І міняти я його не буду - бо, якщо так роздумувати, то і пошту всю міняти треба, бо спам сиплеться. З ними треба боротися, а не тікати.
(Благо, Ґуґл справно фільтрує, коли не коли щось протиснеться)
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній fooser

• Дописувач
  • **
  • дописів: 66
« Відповідей #3 : 2010-09-03 09:11:37 »
УІН хіба на ЛОУ - але форум показує лише зареєстрованим.

На всіх ваших репліках на посиланні ICQ іде адреса http://web.icq.com/ваш_уін , навіть під анонімусом (тільки-но перевірив)
0_o

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #4 : 2010-09-03 13:16:50 »
/me пішов приставати до Володимира Лісівки, щоб той пофіксив такий досадний випадок.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.