mp3?
А як ви будете редагувати, якшо воно вже записано на диск?
Як редагувати текстову інформацію про звукову доріжку в Аmarok ? Чомусь Змінити відомості про композицію/вкладка Мітки (де б це можна було зробити) не активується?
Коли слухаю деякі аудіщ диски (саморобного виробництва), то назви пісень, виконавці відображаються якимись значками. ні кирилиця. ні латиниця. Тобто лише на слух можна визначити що то таке. Ось такий текст потрібно відредагувати. А формат таки mp 3.
Редагування CD-R., то не мій рівень Йдеться про редагування списку відтворення в Amarok, бо Аudacious відображае нормально, Rythmbox і ще один менеджер (в Gnome) без проблем дають можливість редагування, але на рівні своїх власних списків відтворення. То значить справа не тому, як записано, а в тому чим редагуєш.
Ось:Тільки там пише, що Амарок скористається інструментом Мозилла для визначання кодування...
Дякую. Класна річ Kid3, але не вдається зберегти відредаговане. Запускаю Kid3, відкриваю файл, редагую тег 1, тег 2, тисну Safe., отримую повідомлення про помилку.Що не так роблю?
Яку помилку? Я так розумію ви редагуєте mp3 на компакт-диску?
Так, я також пробував, але насамперед редагував скопійовані на ж/д файли та запущені в Amarok.
Цитата: isydor від 2011-03-20 01:16:32Так, я також пробував, але насамперед редагував скопійовані на ж/д файли та запущені в Amarok.Спробуйте закрити Amarok перед тим як будете редагувати теги. Також не завадило б перевірити права на запис для файла.