Спочатку робите "lame --decode" mp3-шному образу,
воно видасть великий wav-файл.
Далі "bchunk -w file.wav file.cue result" - отримаєте купу wav-ок, якими вже можна розпорядитись на свій розсуд. Можете, наприклад, закодувати назад в mp3 (man lame).
Теги ручками.
Зразу виникає питання: Чим ми користуємось? Це із репозиторних пакетів?
Так ми вже на початку втрачаємо у якості змінюючи формат! При тому не гарант, що з цим розбиттям нормально збережуться заголовки із cue-списку :-/
І що ми отримаємо в плані якості??
Ну добрий)) 25 альбомів ручками, по 20-40 пісень. Не найкращий варіант!
Уявлення не маю. В арчі є. Якщо в дебіані нема, зберіть ручками.
По-перше, man bchunk.
По друге, гугліть про wav, і не говоріть дурниць.
Якщо пан аудіофіл, то чому він не використовує взагалі lossless?
Можете отримані wav-ки компреснути flac-ом, якщо так боїтесь втрат якості.
Use musicbrainz. Or at least brains: напишіть скрипт на python/mutagen для кодування тегів з cue-файлу.
Хм.. тоді.. чи існують граф. аналоги?? Просто так кидатись на mp3 із консолі не виглядає привабливим :-/
О.. за це подяка. Почитаю для загального розвитку!
На мій погляд не у wav є вершина якості Я просив варіант для звичайного розбиття! Мені не потрібно змінювати формат і т.п.
А lossless користуйтесь самі у своєму Windows Media Audio 9! Ще б порадили в вісті поганяти
Якщо з'являться інші ідеї - з радістю прийму
Ви - ідіот
Цитата: Cthulhu від 2008-01-10 19:32:58Ви - ідіотЗвісно не моє діло, але як на мене грубо.
І ще довго буде балаголити ДЛОУ? Вибачте за оффтопік.
mp3DirectCut чудово працює під wine.Пане Cthulhu, ох не хотів би я потрапити Вам під гарячу руку...
mp3DirectCut чудово працює під wine.
Пане Cthulhu, ох не хотів би я потрапити Вам під гарячу руку...
Off-topic:День вчора насичений видався. До речі, цікаво, хто мене не ЛОРі заігнорив...