Автор Гілка: допоможіть поставити українізатор інтерфейсу  (Прочитано 2515 раз)

Відсутній Manna

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
встановила Ubuntu 7.10 'a comandline only',kde-base,kdm. Система стартує. Заходжу до System Settings->Regional&language->InstallNewLanguage, а мені видає помилку {Command 'qt-language-selector --mode install' not found'}. пробувала знайти відповідний файл у якомусь пакеті, але безрезультатно. Якщо хтось знає, допоможіть, будь-ласка. Дуже треба!!!!!!!!!!!!!!

Відсутній vanessa

• Графоман
  • дописів: 468
Оттака проблема? У мене теж є. З'явилась після оновлення до 7.10 а ще в 7.04 все працювало.....
« Змінено: 2008-01-31 19:52:05 від vano_vvv »

Відсутній G

• Новачок
  • *
  • дописів: 16
  • Що новенького?
Кльовий дистрибутив! :)

Відсутній vanessa

• Графоман
Кльовий дистрибутив! :)
на відміну від кватирок тут ці проблеми успішно лікуються.  :P
Дана програма залежить від adept'а, а я адепта зніс бо користуюсь синаптиком. входить вона в пакунок language-selector-qt  його встановлення й полікувало проблему. а виникла вона в мене тому що я власноруч зніс адепта, а автор даної теми його, очевидно взагалі не встановив.

Praporshic

• Гість
Я не дуже знаю, як воно в Kubuntu, але, виходячи з Debian`івських коренів, радив би зробити так:
в терміналі sudo apt-get install kde-i18n-uk після чого у "Центрі керування" обрати мову.

Відсутній vanessa

• Графоман
після чого у "Центрі керування" обрати мову.
Я тоже так робив, але натискання на кнопочку select language приводило до появи цього віконечка. Полікувалось
sudo aptutiude install language-select-qt
який за собою потягнув адепта. А адепта я перед цим сам же й видалив.....

Praporshic

• Гість
Кхм.... Щось в мене виникає бажання підтримати вислів гостя...