Автор Гілка: Встановлення проприетарних драйверів  (Прочитано 2068 раз)

Відсутній linex

• Дописувач
  • **
  • дописів: 55
  • I Love YaBB 2!
Пробував встановити драйвер до своєї  Radeon 9250, скачав ati-driver-installer-8.28.8.run

результат завершився помилкою:

lin@lin-ubuntu:~$ sh ./ati-driver-installer-8.28.8.run
Creating directory fglrx-install
Verifying archive integrity... All good.
Uncompressing ATI Proprietary Linux Driver-8.28.8.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
-e ==================================================
-e  ATI Technologies Linux Driver Installer/Packager
-e ==================================================
./ati-installer.sh: 165: Syntax error: Bad substitution
Removing temporary directory: fglrx-install

В чому проблема підкажіть? (ОС Ubuntu 7.10)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Варіанти два: Проблема в самому файлі, проблема з інтерпретатором що виконує скрипти. І якщо ви не збираєтеся грати в ігри то цю потвору можна і не ставити, всеодно нічого хорошого цей драйвер на цій відясі не дасть (у самого таке). Підтримка DX 7 замість апаратно можливих 8, візуальні глюки (в ХЛ2 особливо цікаві), несумісність з цяцьками типу Берил/Компіз і т. д.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній linex

• Дописувач
  • **
  • дописів: 55
  • I Love YaBB 2!
Варіанти два: Проблема в самому файлі, проблема з інтерпретатором що виконує скрипти. І якщо ви не збираєтеся грати в ігри то цю потвору можна і не ставити, всеодно нічого хорошого цей драйвер на цій відясі не дасть (у самого таке). Підтримка DX 7 замість апаратно можливих 8, візуальні глюки (в ХЛ2 особливо цікаві), несумісність з цяцьками типу Берил/Компіз і т. д.

Зрозуміло. З цяцьок тільки Контра Страйк грати збираюся, на вільних драйверах працює, тільки от думаю мож краще буде працювати на проприетарних?

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Якщо контра сорсівська то повинна краще, по аналогії з ХЛ2 в який грав я. Якщо базована на оригінальному ХЛ - враховуючи  її невисокі системні вимоги думаю що різниці не буде. (Якщо я не помиляюся - 1998 року вийшла)
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній klim

• Графоман
  • дописів: 287
  • The True Lamer. Beware of fakes.
З приводу проприетарних драйверів. А як видалити вже встановлений? (Nvidia) :(

Praporshic

• Гість
Залежить від того, як ставили. Якщо з non-free пакунків - то через apt-get remove nvidia-glx nvidia-kernel, якщо через встановлювач - ним же з прапорцем --uninstall