Kubuntu 7.10. Після гладкого встановлення неможливо запустити систему.Появляється повідомлення:BusyBox v1.1.3 (Debian 1:1.1.3-5ubuntu7) Built-in shell (ash)Enter 'help" for a list of built-in commands(initramfs)_Grub фактично не вустановлений - запуск іде через Grub від Mandriva 2008.Запускаю Mandriva, монтую розділ з Kubuntu в створену папку, роблю цейрозділ рутом, далі grub-install /dev/hda, а мені каже, що такого розділу нема.Як запустити Kubuntu?
далі grub-install /dev/hda, а мені каже, що такого розділу нема.
Я перепробував всі варіанти, але кожен раз появлялось:You shouldn't call /sbin/grub-install.Pleace call /usr/sbin/grub-install instead!/dev/hdx: Not found or not a block device.Піля виконання /usr/sbin/grub-install /dev/hdx (або /dev/sdx) появлялось знову/dev/hdx: Not found or not a block device.
А як щодо вживання /дев при вказувані девайсу? Просто я з грабом ручками не вітався, то просто самому цікаво.
Запустив!!!]Виявляється /boot необхідно встановити на окремий розділ диску, хоча інсталяційна програма чомусь пропонує окремо розділ для /root.Залишилось прикрутити MC і перевести grub в графічний режим.