Приглядаюсь до eeeBuntuАдаптована UbuntuМаю кілька питань:1) Скріпт вмикання\вимикання камери2) Скріпт вмикання\вимикання Bluetooth3) Чи можна зробити так, аби при заходженні на якийсь ресурс (мережевий, чи юсб) ярлики на них автоматично не виносились на робочий стіл? Ну дуже незручно.
sudo /etc/init.d/bluetooth stop
3) Чи можна зробити так, аби при заходженні на якийсь ресурс (мережевий, чи юсб) ярлики на них автоматично не виносились на робочий стіл? Ну дуже незручно.
1) Скріпт вмикання\вимикання камери
hands < setmode straighthands < remove /dev/webcamera cable=usb
а можна так, щоб завантажив .deb пакет і воно ставиться як інсталятор, але не з нету?
от ставив tuxgiutar. скачав пакет із сайту, воно ставило, ставило.пів години з нету шось качало і потім викинуло якусь помилку, матюкнувшись на kdeу мене ж гном, відкіля КДЕ візьметься (окрім Qt ліб)що можете порадити?
2. просто незручно. коли я хочу розставити порядок на Роб столі а воно ще й кучу всяких посилань кидає(
2. ну завантажив пакет, поніс його кудись, де нема нету - товаришу поставив.якщо так не можна - то імхо це недолік
тобто зводиться до відображення стільниці gnome іншої папки/home/user/desktop/ наприклад
Приглядаюсь до eeeBuntuАдаптована Ubuntu
ln -s /kvakvakva/ugugugu /home/user/Desktop
чи можна якось зробити стільницю для прямого призначення - ярлики і монтовані диски. так як у КДЕ