Автор Гілка: Я обновив Лінукса. І тепер він глючить. Допоможіть  (Прочитано 2110 раз)

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
Добридень. Значить я обновив свого Ленні до сіда нестабільного. Але тепер почалися дивні речі. Наприклад вікна без обрамлень. Але коли я перезайду, навіть не перезавантажу систему, буває проходе і обрамлення з'являються. Я обновив ядро до 2,6,31,1 але ця проблема не зникла. Перевстановив дрова на відеокарту. Більш менш його попиляв напильником. І думав все буде в порядку. Прописав в xorg.conf налаштування для beryl. І думав що все буде гуд. Але після перезавантаження ікси не піднялися. Зточив вже з десяток напильників. Хто що порадить? Якщо хто буде на OSDN, то давайте там поспілкуємось. І якщо хто з Полтави, то давайте поспілкуємось про Лінукс за келихом Пива/Живчика/Коли.

Praporshic

• Гість
Ну, якщо буде час, можете підійти на OSDN у перерві до мене. У мене там кеди зі збоченнями що було витягнуто з Compiz - покажу свій xorg.conf та інше, що треба буде.

Відсутній Andy Borovy

• Кореспондент
  • дописів: 139
  • Працюю там, де цікаво
Добридень. Значить я обновив свого Ленні до сіда нестабільного. Але тепер почалися дивні речі. Наприклад вікна без обрамлень. Але коли я перезайду, навіть не перезавантажу систему, буває проходе і обрамлення з'являються. Я обновив ядро до 2,6,31,1 але ця проблема не зникла. Перевстановив дрова на відеокарту. Більш менш його попиляв напильником. І думав все буде в порядку. Прописав в xorg.conf налаштування для beryl. І думав що все буде гуд. Але після перезавантаження ікси не піднялися. Зточив вже з десяток напильників. Хто що порадить? Якщо хто буде на OSDN, то давайте там поспілкуємось. І якщо хто з Полтави, то давайте поспілкуємось про Лінукс за келихом Пива/Живчика/Коли.

Яка графічна оболонка і на біса ви відкопали берил?
Без уст я іронічний жах,
Що упирем ікластим став би
З очима ніжними кульбаби,
Якби не очі в дзеркалах.

Відсутній peinguin

• Літератор
А що таке графічна оболонка? В мене kde і kdm. А тому що якщо я нажимаю альт і тяну вікно, що на весь екран, то воно не зменшується а відтягується на будь-яку відстань. А компіз тягне тоді все вікно, а не тільки один край.

Відсутній Andy Borovy

• Кореспондент
  • Працюю там, де цікаво
А що таке графічна оболонка? В мене kde і kdm. А тому що якщо я нажимаю альт і тяну вікно, що на весь екран, то воно не зменшується а відтягується на будь-яку відстань. А компіз тягне тоді все вікно, а не тільки один край.

Спеціально прочитав два рази... Нічого не зрозумів. Можна попростіше?

Дайте лог X-сервера (/var/log/Xorg.0.log)
Без уст я іронічний жах,
Якби не очі в дзеркалах.

Відсутній peinguin

• Літератор
Все оказалося так просто. Треба було ввімкнути плагін window decoration. Хто ж знав, що він відключений по замовчуванню?

Відсутній Andy Borovy

• Кореспондент
  • Працюю там, де цікаво
Без уст я іронічний жах,
Якби не очі в дзеркалах.