Графічне середовище Gnome, але стільниця KDE?
Конфігурація та налаштування теж?І користування краще замінити використанням.
До речі, а про встановлення нічого нема?
Тут написано «згідно до». Правильно «згідно з» або «відповідно до». Тут неправильно: «якій» — щось не так; «опишемо як» — кома;
«не перекладено» — разом.
Існуючий — наявний.
За цією адресою ви можете ознайомитися …
Не виправив, бо так правильно (з цим навіть перевірка правопису згодна, не те, що правила щодо «не» і дієслів).
Як завжди, Fedora продовжує розробляти
Як завжди, Fedora й надалі розробляє
Цитата: yurchor від 2010-04-23 20:02:14За цією адресою ви можете ознайомитися …Щось посилання змінилось.
ЦитатаЯк завжди, Fedora продовжує розроблятиЦе тут, приблизно на початку. Пропоную замінити на:ЦитатаЯк завжди, Fedora й надалі розробляєПередбачаю довгі дискусії, але дещо є тут. Опісля приватного листування з паном btr на подібну тематику, я зрозумів, що мої зауваги його не турбують, тому я припинив вичитування перекладів Mandriva. То, може, зробити окрему гілку?
Я ваш дружній upstream.
До складу PulseAudio включено нову програму…
До складу PulseAudio входить нова програма…
Цитата: yurchor від 2010-04-25 00:36:22Я ваш дружній upstream. Якщо так, то матиму ще одну незначну заувагу. Приміром:ЦитатаДо складу PulseAudio включено нову програму…Я б замінив на:ЦитатаДо складу PulseAudio входить нова програма…Бо десь натрапляв на лайку щодо перекладів продуктів Microsoft, де писалась, що: включити — ввімкнути; включити — ввімкнути, переключати — перемикати тощо. Гадаю, це несуттєво, але це непотрібні запозичення з російської. Хоча, звісно, це некритично.
Спірне питання…http://slovnyk.net/index.php?swrd=%E2%EA%EB%FE%F7%E0%F2%E8Тут така річ, що його туди саме включено (додано тощо). «Входити» позбавляє вислів категоричності (імперативності), що усуває з виразу відтінок виконання певної роботи.
Якщо ви користуєтеся виявленням SQL, можливо у налаштування доведеться внести певні зміни
Тут:ЦитатаЯкщо ви користуєтеся виявленням SQL, можливо у налаштування доведеться внести певні зміниКома після «можливо».