Ну, по-перше звісно ж інталятор. Не в образу буде сказано, але найгірший з усіх мною спробуваних... Заплутаний і незрозумілий інтуїтивно. Відсутність початкових налаштувань обладнання взагалі "вбиває"
Відсутні налаштування самого завантажувача, такі як наприклад час показу завантажувального меню, а встановлював я цей параметр вже потім вручну.
Сама установка триває страшенно довго. Якщо я раніше наводив в якості переваги Лінукса над Вікнами швидкість інталяції, то у випадку з Дебіаном цього аж ніяк не скажеш (на жаль).
Ще я й досі не зміг підключитися до інету , що взагалі жахливо!!! Бо приміром на SUSE таке підключення налаштовується вже під час інсталяції.
Файл /etc/resolve.conf чомусь названий /etc/resolveconf (без крапки). Я спробував якось його перейменувати й видалив ненароком...
Позитивним звісно є й те, що вже відразу після установки можна слухати будь-яку музику й переглядати фільми
... інталятор. Не в образу буде сказано, але найгірший з усіх мною спробуваних... Заплутаний і незрозумілий інтуїтивно. Відсутність початкових налаштувань обладнання взагалі "вбиває"
Ще я й досі не зміг підключитися до інету , що взагалі жахливо!!! Бо приміром на SUSE таке підключення налаштовується вже під час інсталяції....Допоможіть тільки інет налаштувати будь ласка!
Нормальний інсталятор. Параметр expertgui, обираємо українську мову і повна свобода дій. Що в ньому може бути незрозумілим? (gui та expertgui дають можливість робити скріншоти)
І не apt-file update, а, мабуть, apt-get update.
Але можна записати образ диску (CD або DVD) на жорсткий диск і запустити інсталятор з USB-флешки - тоді інсталяція рухатиметься значно веселіше.
Яким чином в інсталяторі при установці вкзати образ, записаний на вінчестер?І як записати інталятор на флешку, чи хоча б на CD (за відсутності DVD-привода)?
Ви інсталятор системи openSUSE бачили?
... викладений вже оновлений реліз Debian Lenny 5.0.1 і тут я нічого сказати не можу - не перевіряв.
Встановлення не викликало труднощів, хоч я себе відношу до "зелених" в Лінуксі. :exclamation