Автор Гілка: Деформоване відео.  (Прочитано 1598 раз)

Відсутній klim

• Графоман
  • дописів: 287
  • The True Lamer. Beware of fakes.
Деформоване відео.
« : 2010-02-02 21:14:21 »
Шановне панство!
Toshiba NB 100 Ubuntu Remix 9.10. При відтворенні відео в Тотемі та спогляданні власної фізіономії в Cheese (штатна програма для роботи з вебкамерою) зображення ніби стиснуте з боків. Перегляд відео в VLC та робота веб камери в Skype без спотворення зображення. На брак кодеків плеєри не скаржаться. В російськомовном сегменті Інтернету знайшов єдину пораду - замінити плеєр. Як сформулювати запит на англійській мові - не знаю. Порадьте щось.

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
Re: Деформоване відео.
« Відповідей #1 : 2010-02-03 00:05:11 »
Змініть у налаштуваннях вивід відео на інший формат. Приміром, OpenGL.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #2 : 2010-02-03 00:10:31 »
спробую вгадати: широкоформатний монітор? А спробуйте в тотемі погратися з Aspect ratio (не знаю, як це українською, в меню View (Перегляд) воно знаходиться. У мене нормальний розмір стає при виборі 2.11:1(DVB), пограйтеся з різними режимами.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній klim

• Графоман
  • дописів: 287
  • The True Lamer. Beware of fakes.
« Відповідей #3 : 2010-02-03 18:32:11 »
спробую вгадати: широкоформатний монітор? А спробуйте в тотемі погратися з Aspect ratio (не знаю, як це українською, в меню View (Перегляд) воно знаходиться. У мене нормальний розмір стає при виборі 2.11:1(DVB), пограйтеся з різними режимами.

Дякую. В тотемі допомогло. А в Cheese таких можливостей немає. От якби в консерваторії підправити  ::)