Автор Гілка: Проблеми з відеокартою nvidia на 64х ядрі  (Прочитано 1797 раз)

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
В мене сід.
Поставив з репозиторіїв ядро 3.6.32-trunk-amd64 Гружуся під ним. І хочу поставити дрова на відео. Скачав з сайта nvidia їхній інсталер. Запускаю. Вродь поставилось. Ну написало, що пару бібліотек OpenGL 32 не можу знайти, але всетаки пише, що поставилось. А kdm всерівно не запускається.
А 32х розрядний інсталлер на 32х розрядному ядрі працює як по маслу.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Так-так, воно там пише, що зберігає десь логи процесу встановлення. По друге, kdm щось каже при спробі завантажитися теж. В /var/log/Xorg.0.log Ну і xorg.conf - що там написано?
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3632
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
В мене сід.
Поставив з репозиторіїв ядро 3.6.32-trunk-amd64 Гружуся під ним. І хочу поставити дрова на відео. Скачав з сайта nvidia їхній інсталер. Запускаю. Вродь поставилось. Ну написало, що пару бібліотек OpenGL 32 не можу знайти, але всетаки пише, що поставилось. А kdm всерівно не запускається.
А 32х розрядний інсталлер на 32х розрядному ядрі працює як по маслу.
1) Щось тут не те з ядром.
2) Згадуючи Вашу попередню тему, хочу спитати: а чи ви бува не ставите 32-бітові драйвери у 64-бітову систему?  :)
Denounce the demagogues
King diamonds to discard
Deploy the dialogue
Your word against the law

Відсутній peinguin

• Літератор
Я скачав дрова x64_86. Так що з цим все правильно.
Я приєднаю логи і конфіги, але якщо логи надто нові, то я знову перезавантажусь під новим яом, астановлю драйвери і відішлю "гарячі логи", якщо це допоможе ситуації.

Відсутній modeus

• Графоман
  • дописів: 278
  • openSUSE 11.4
Може варто спробувати:
sudo apt-get install nvidia-glx
Expectavimus lucem... Et esse tenebrae

Відсутній peinguin

• Літератор
Просто так nvidia-glx  не ставиться. каже невирішена залежнысть до nvidia-kernel-190.53. тоді я встановив драйвера через "debian way". А потім поставив nvidia-glx. І все гуд. Всим дякую за допомогу.