# ! /bin/bash for i in *.podo sed "s/[_&]//g"<$i|sed "s/’/'/g"|aspell -l uk list|sort|uniq>${i%.*}.errdone
автодоповненяАдресівадресіваресуБаченоБудь-ласка (без дефіса)будь-ласкабьажаєтеВидалено (спірне питання, але мовці надають перевагу «вилучено»)видаленовикористувуватиВимаганавимагануВипереджуючийВипливаючавипливаючівідладкиВідладочніВідправка (Надсилання)відправкавідправкивідправкоювідправкувідправцівідриттяВіндовс (торговельні марки не перекладаються)вручення-Довсе-одноВсокийвстановтедвійним (подвійним)дйдоволеноЕксопортзавантажутьсязапиитузерегтизначходженняіорматіКаьалогкикитайскеклавішоюКлікнітькольор (колір)коп'ютерікрешліцензійованологами (журналами)ЛогилогилогівлогінЛого (логотип)лситлситаМінімізватиМНмодерованоможкнавзаНадаштуванняНажміть (натисніть)нажмітьНаслідуватинеблокованийневисланіневказаніНеднезаповненонемодливонеперенесеноНечуттєвоніструментівновинненовиннихновинноїопціональноОрганцізаціяорганцізаціяостанньопапки (теки)папкупапціпарсер (обробник)ПеревизначатиперевчитиПередагуватиПереінсталюйте (перевстановіть)переключити (перемкнути)переключитисяпереконвертуваласяПереперевіритипереписки (листування)перечислені (перелічені)Пертворенняпід-каталоги (без дефіса)підписуюча (без активних дієприкметників)повинеПовідомлення-відповідьПоказатилінійкуПопереджаючіпорта (порту)ПотошнийпочаткоийППппПрогортанняпрогортанняРедгуватирезультатиіре-редагуваннірозшаренихСвітлозелений (через дефіс)Світлокоричневийсервером-приймачемсинтактичнуСихронізуватискачаєСкачатискачуванняскринціскрипта (скрипту)Співпадає (Збігається)співпадаєспівпадатиспівпадаютьСпівпадінняспівпадінняСпівставленаСрСрічкаСрпстаттейстовбціТемноорранжевий (темно-жовтий, помаранчевий)Темночервонийтіаблицютрейтреюфілтруюфітруванняфішінгу (фішингу)функціонуєхвХочабцьЦентральноевропейске (європейське)читанняіЧорновик (чернетка)чорновикЧорновикичорновиківЧосЧостковоЮнікодЮніксЮніксаякогомога
ОК, я й користувався gtranslator. Але врахуйте кількість слів для перекладу, а я це робив один. Так що все може бути, я ж не машина :-)
http://l10n.kde.org/stats/gui/trunk-kde4/team/uk/Я завжди знав, що я робот.
авто-доповненняАвто-перенесенняВеб-переглядачвеб-переглядачавеб-переглядачіВідслідковуєтьсявідслідковуєтьсяПогрубленийПогрубленіСамо-підписанийСвітло-коричневийсервером-приймачемскринціслешуспам-фільтрутегифішингу
Відслідковуєтьсявідслідковується
ПогрубленийПогрублені
Світло-коричневий
теги
ЦитатаВідслідковуєтьсявідслідковуєтьсяЗдається, така форма можлива.
ЦитатаЦитатаСвітло-коричневийпросто немає у словникуне просто немає в словнику, а просто в автора є забобон проти цього слова Кримський дає дуже хороший вибір:цинамо́новий, цинамоноцві́тний, (диал.) кори́чнявий, (каштанового цвета) бруна́тний, (о скорлупе) чорня́вий, (о глиняных изделиях) черві́нько́вий, (рыжеватый) руся́вий, рудува́тий, (зап.) гніди́й
ЦитатаСвітло-коричневийпросто немає у словнику