Автор Гілка: ubuntu 10.04 Немає підтримки 3Д після ребуту  (Прочитано 2626 раз)

Відсутній Moses

• Кореспондент
  • дописів: 156
  • Наша рросповідь...
Пропрієтарний драйвер Nvidia встановлений. Після перезвантаження не бачу декорацій вікон і cairo-dock має чорний прямокутник позаду себе, як це трапляється коли він запущений без OpenGL.
Тоді лізу Параметри -> Зовнішній вигляд -> Візуальні ефекти. Обираю Спеціальні. Тоді з’являються декорації та усе починає нормально працювати. Але після перезавантаження усе треба робити спочатку. Як виправити?

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3632
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Оновлювали GNOME 2.30 вживу чи перевстановлювали систему?

Якщо перше, це відомий глюк GNOME 2.30, пошукайте відповідь на форумі Arch Linux у гілці щодо 2.30.
« Змінено: 2010-04-07 21:39:09 від yurchor »
Denounce the demagogues
King diamonds to discard
Deploy the dialogue
Your word against the law

Відсутній fooser

• Дописувач
  • **
  • дописів: 66
Цікаво а де ви взяли стабільну 10.04? Судячи з офіційного сайту вона вийде тільки через три тижні. А якщо це тестінг, то що вас дивує? Убунта навіть релізна досить таки нестабільна.
0_o

Відсутній Moses

• Кореспондент
  • Наша рросповідь...
Оновлювали GNOME 2.30 вживу чи перевстановлювали систему?
Якщо перше, це відомий глюк GNOME 2.30, пошукайте відповідь на форумі Arch Linux у гілці щодо 2.30.
Оновлював разом з системою. Добре, пошукаю про цей глюк.

Цікаво а де ви взяли стабільну 10.04? Судячи з офіційного сайту вона вийде тільки через три тижні. А якщо це тестінг, то що вас дивує? Убунта навіть релізна досить таки нестабільна.
Так, у мене бета. Ні, мене нічого не дивує. :)
Просто шукаю рішення.

Відсутній fooser

• Дописувач
  • **
  • дописів: 66
На мою думку простіше дочекати 16 днів що залишились. Може убунтушники вже виправили глюк.
0_o

Відсутній Moses

• Кореспондент
  • Наша рросповідь...
Зніс ~/.config і усе стало дуже добре. Можливо, можна було й ніжніше, але мене цілком такий спосіб задовільнив. Все, тепер моя Убунту навіть бета працює нормально.