Автор Гілка: Як закрити всі вікна однією командою?  (Прочитано 2280 раз)

Відсутній isydor

• Графоман
  • дописів: 435
Думаю, що э якась команда, щоб закрити всі відкриті вікна (програми). Або клавіатурна комбінація.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
log out, хіба що. Вікна - це для нас, користувачів, а система, насправді, припиняє процеси в пам'яті. Тобто, вам треба реалізувати складну умову - процеси, що належать мені, мають відкриті вікна, не належать віконному середовищу (інакше, це буде log out).
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
  • дописів: 156
я не дуже сильний в скриптуванні… але взявши wmctrl та sed, можна скрутити простенький скрипт на таку задачку. wmctrl -l дає перелік вікон (не процесів) поточного сеансу… wmctrl -с <win> закриває одне (нажаль) вікно… далі справа техніки.
« Змінено: 2010-08-27 15:57:24 від tivasyk »
«it’s quite easy if you don’t know how» (c) douglas adams

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1928
Думаю, що э якась команда, щоб закрити всі відкриті вікна (програми). Або клавіатурна комбінація.
Off-topic:
гмм, це що, коли {дружина|босс} заходить в кімнату, а у вікнах суцільні {іграшки|порнуха}? :)
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній oleksa

• Кореспондент
  • дописів: 214
Off-topic:
гмм, це що, коли {дружина|босс} заходить в кімнату, а у вікнах суцільні {іграшки|порнуха}? :)

AWN це вміє

Відсутній isydor

• Графоман
  • дописів: 435
AWN це вміє

Встановив AWN . При запуску пропонується налаштувати. Де зняти або поставити прапорець, щоб запускався без процедури налаштування?

------------
М.: *, п. 3
« Змінено: 2010-08-29 16:29:15 від Piktor »

r00t x

• Гість
... закрити всі відкриті вікна (програми). Або клавіатурна комбінація.
Якщо потрібно закрити всі вікна якоїсь однієї програми, наприклад, firefox то створюєте скрипт
#!/bin/якись-shell
killall -SIGKILL firefox-bin
exit
Якщо ще якусь іграшку треба прибити, додаєте у скрипт killall -SIGKILL some-game
---
Привязка до hot-keys...  :-/ Можливо додати цей скрипт у К(G)-меню, встановити для нього потрібну комбінацію клавіш, або клацнути на створеному скрипту, та у властивостях пошукати "Встановити hot-key для запуску"
---
Мабуть, все.(?)

[size=9]Перегляньте пункт 3, Привил форуму.[/size][/font]