Автор Гілка: Thunderbird не відсілає листи.  (Прочитано 5365 раз)

Відсутній Ayello

• Кореспондент
  • дописів: 108
Thunderbird не відсилає листи.
Працював та одного разу перестав відсилати листи, всі налаштування залишились та перевірено.
Убунта найновіша, поштовій клієнт теж. Не відсілає я у Віндовс та Линукс, жоден акаунт тобто гугл чи яндекс. Видає помилку що час з'єднання з smtp вичерпано.
Дякую.

idontremember

• Гість
Re: Thunderbird не відсілає листи.
« Відповідей #1 : 2011-11-12 16:58:29 »
 :-/ малувато інформації. Але якщо ви пишете, що налаштування не змінювали, то можливо щось з ір-столом?
---
Або змінились налаштування самих поштових серверів.(?)

---
Можете створити тестовий обл. запис на іншому поштовому сервісі (не гугл і не яндекс) - і подивитесь ш0 0н0 вам скаже.
---
Flame:
Ну хіба я можу без цього? Звісно ж можу, але не в цьому випадку.

Насправді пан root_x  знає в чому проблема  ;D. То все "нєвєрниє сістєми".
« Змінено: 2011-11-12 17:05:31 від idontremember »

Відсутній Ayello

• Кореспондент
« Відповідей #2 : 2011-11-12 19:34:09 »
Раніше, доки не прийшов пакет апдейту від Убунти, коли завантажувався "Thunderbird",  з'являлося віконце з пасвордом та в трєї зв'язка ключів, зараз десь зникло (хоча в Вінді теж не працює синхронно).
Може провайдер якийсь там "порт 25" зачинив (по відгукам постраждалих з Інету з подібною проблемою).

idontremember

• Гість
« Відповідей #3 : 2011-11-12 20:11:29 »
Раніше, доки не прийшов пакет апдейту від Убунти, коли завантажувався "Thunderbird",  з'являлося віконце з пасвордом та в трєї зв'язка ключів, зараз десь зникло...
А ви при запуску клієнта пароль не вводите руками? Використовуєте kwallet, чи щось такого типу?

Мож із паролем щось? В параметрах Thunderbird подивіться\знайдіть параметр "Зберігати пароль" і відключіть його. Потім можливо (я ж точно не знаю :() знову при запуску зявиться віконце для вводу паролю.
« Змінено: 2011-11-12 20:13:04 від idontremember »

Відсутній Ayello

• Кореспондент
« Відповідей #4 : 2011-11-12 21:18:56 »
Я розповів про пароль на Thunderbird (з'являлися ключі в трєї та зараз пропали), а не на акаунты "смтп" та "поп" або "имап", там все гаразд (робив спробу та перевводив). Спробую видалити "Тандер", але ж синхронно в "Вінді" не працю аналогічний "Тандер", гадаю не допоможе...

idontremember

• Гість
« Відповідей #5 : 2011-11-12 22:41:00 »
Я розповів про пароль на Thunderbird (з'являлися ключі в трєї та зараз пропали), а не на акаунты "смтп" та "поп" або "имап", там все гаразд (робив спробу та перевводив). Спробую видалити "Тандер", але ж синхронно в "Вінді" не працю аналогічний "Тандер", гадаю не допоможе...
:-/ Про пароль: Ви впевнені що він вірний? Знайдіть (див малюное 1) і видаліть його. Потім, при запуску повинно зявитися віконце ..
« Змінено: 2011-11-12 22:44:19 від idontremember »

idontremember

• Гість
« Відповідей #6 : 2011-11-12 22:42:54 »
Ось віконце.

idontremember

• Гість
« Відповідей #7 : 2011-11-12 22:48:37 »
Є питання: Ви, (майже одночасно) оновили і в Лінукс, і у вінді поштовий клієнт? Я думаю що при оновлені "ш0ззьь" сталося з паролями. Та ні не викрали, можливо вони були стерті ( :o в цілях безпеки).
---
Створіть тестовий обл. запис на іншому поштовому сервісі (не гугл і не яндекс) наприклад i.ua - і подивитесь ш0 0н0 вам скаже. Чи проблема в програмі, чи у її налаштуваннях, чи дійсно щось з поштовим сервером.[/font]]
« Змінено: 2011-11-13 15:30:45 від idontremember »

Відсутній Re.

• Загальний модератор
  • Літератор
  • дописів: 1898
« Відповідей #8 : 2011-11-13 00:03:57 »
Може, помилка в налаштуваннях на ґуґлі? Перевірте там, чи сервер не змінив налаштування.

Відсутній Ayello

• Кореспондент
« Відповідей #9 : 2011-11-13 09:46:24 »

Всі пасворди перевірено в Убунті, листи приходять. Віндовс нічого не міняв. Чому спостерігається синхронність гугломэйла та яндекс мейла, в вінді та лінуксі? Спробую видалити.

idontremember

• Гість
« Відповідей #10 : 2011-11-13 10:48:50 »
Всі пасворди перевірено в Убунті, листи приходять. Віндовс нічого не міняв. Чому спостерігається синхронність гугломэйла та яндекс мейла, в вінді та лінуксі? Спробую видалити.

Тобто клієнт отримує листи, але не хоче відсилати?

Значить щось не так із сервером вихідної пошти (або з його налаштуваннями).

Може бути, що поштовик не схоче відсилати листи коли обрано параметр, що я обвів червоним кольором на м0лунkу. АЛЕ помилки про тайм-аут не буде, буде інше повідомлення про помилку.
---
Стосовно синхронізації  ??? - не зн. (_і_не_зрозумів_)
---
Створіть тестовий обл. запис на іншому поштовому сервісі (не гугл і не яндекс)... - я ж вище писав.
« Змінено: 2011-11-13 15:33:57 від idontremember »

Відсутній Ayello

• Кореспондент
« Відповідей #11 : 2011-11-13 21:17:13 »
Буду вдячний за коменти пінгу.
На протязі 10 днів спілкуюсь з провайдером за поганий пінг та лаги, на що той відповідає - перейдіть на вищий тариф, а лаги та пінги з часом можуть зникнути бо то не провайдера зона відповідальності заморські сервера та щось подібне... Дякую.
Попінгував "smtp"

« Змінено: 2011-11-13 21:17:48 від Ayello »

Відсутній prapor

• Письменник
  • дописів: 518
« Відповідей #12 : 2011-11-14 13:17:46 »
Не забувайте, що де-які маршрутизатори мають обмеження на кількість ICMP за проміжок часу, або взагалі не відповідати при трасуванні, тому цілком можливо що якісь втрати є нормою.
- I'm afraid your son has the knack.
- The knack?
- The knack. It's a rare condition characterised by an extreme intuition about all things mechanical and electrical. And utter social ineptitude.
- Can he lead a normal life?
- No, he'll be an engineer.

r00t x

• Гість
« Відповідей #13 : 2011-11-14 16:58:17 »
1 - Створіть тестовий обл. запис на іншому поштовому сервісі (не гугл і не яндекс) [smiley=angry2.gif]
2 - Створіть тестовий обл. запис на іншому поштовому сервісі (не гугл і не яндекс) [smiley=grobovschik.gif]
3 - Створіть тестовий обл. запис на іншому поштовому сервісі (не гугл і не яндекс) [smiley=suicide.gif]

---

Відсутній Ayello

• Кореспондент
« Відповідей #14 : 2011-11-14 19:00:07 »
r00t x
створив, не допомогло

prapor
Лише не зрозуміло чому я десь місяць пропрацював і все було гаразд, та раптом зненацька все змінилося.

Провайдер передав налаштування свого "смтп серверу" та знову запрацювало відсилання листів.