1. Попробуйте просто видалити пропрієтарний драйвер. І, можливо встановити заново не пропрієтарний, якщо його видалило. У мене така каша в мозку Off-topic:А що воно взагалі робить при встановленні драйвера? Воно ж, ніби, якось там його вкомпільовує в ядро? Можливо у є два ядра — одне із пропрієтарним а інше без?
Цитата: xuser13 від 2012-07-27 22:02:161. Попробуйте просто видалити пропрієтарний драйвер. І, можливо встановити заново не пропрієтарний, якщо його видалило. У мене така каша в мозку Off-topic:А що воно взагалі робить при встановленні драйвера? Воно ж, ніби, якось там його вкомпільовує в ядро? Можливо у є два ядра — одне із пропрієтарним а інше без?Та ні, невкомпілювує. Назаль зараз я не в Лінуксі. Темку забукмакав.
Можливо монітор у вас мигоить через низьку частоту оновлення?
Писав з живчика - встановлений дистр на жаль працює лише в консольному режимі, а я там лише раз щось пробував робити (встановлював программу) підозра все ж на карту бо букви в біосі тепер мають червоний відтінок.Свою карту на жаль довелося позичити - може скоро поверну.як саме видаляються драйвери?
От якраз з консолькою я не дуже дружу... - зате редагування конфігів з живчика йде краще - тому підкажіть, якщо можна так.З.І. - ікси пробують стартувати - принаймні прогрес-бар йде в графічному режимі - але потім щось йде не так..Логи нічим не допомогли?
Ситуація частково вирішилась зміною карти, але - зявилась нова проблема - не можу увійти під своїм обліковим записом,Xubuntu 12.xПричому коли пароль вводжу правильно знову викидає на вікно входу (саме вікно трохи не стандартне, але принскрін зняти не вийшло), якщо не правильно - то лається на неправильний пароль, зараз увійшов під guest.Як повернути обліковий запис?Які ще потрібні додаткові дані?
passwd djalin
Вітаю у мене знову глюк - ситуація ніби трохи змінилась але розширення та частота - не ті якіб мені хотілось, крім того монітор визначається як дефолтний.ось знову логи - може хтось допоможе? (вибачаюсь, що на файлообмінник http://zalil.ru/33658617)