Автор Гілка: При онлайн-перегляді фільму в Мазілі слайд-шоу  (Прочитано 1643 раз)

Відсутній propan

• Графоман
  • дописів: 280
При онлайн-перегляді фільму в Мазілі слайд-шоу. У той же час, коли на Мазілі поставив Довнлоадхелпер, цей фільм стягую на комп, одночасно відкриваю файл, в котрий стягується фільм, яким-небудь програвачем, хоч фільм ще повністю не завантажився, то фільм відтворюється нормально?
БУДЬ ЗА МЕТР ПОЗАДУ ВЛАСНОЇ ГОЛОВИ

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
При онлайн-перегляді фільму в Мазілі слайд-шоу. У той же час, коли на Мазілі поставив Довнлоадхелпер, цей фільм стягую на комп, одночасно відкриваю файл, в котрий стягується фільм, яким-небудь програвачем, хоч фільм ще повністю не завантажився, то фільм відтворюється нормально?
Можливо, проблеми з додатком flash. Спробуйте вибрати таку роздільну здатність, яка відповідає роздільній здатності екрана і розгорнути відеоролик на весь екран.
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

idontremember

• Гість
Така ж проблема у мого сусіда*. Фокс, флешплеєр та все-все інше, окрім операційною системи - все саме те, шо нада, але підглючує, бо тирнет слабенький - всередньому 1,5 мбс, буває до 1 мбс.
---

У вас можлива проблема в недостатній швидкості тирнетів. Або дуже слабенький комп.

---
* - нарешті вони підключились. Не захотіли міняти провід (350-370 метрів), от і мають, те що мають. Та хоч мене не взаддовбують.
---
Off-topic:
Інфо для всих: Будете курити - через деякий час доведеться купувати Трібестан. Я вже перевірив.
Спробуйте обрати 240 чи 360 - але тоді якість відео буде гірша.
« Змінено: 2013-08-28 23:03:31 від idontremember »