А щодо капіталістів - так у штатах вони усі такі, бо інакше там важко. А взагалі - це їх справа, яким чином гроші заробляти, аби не на шкоду лінуксу та не порушували GPL. Я жодним чином не хотів принизити RH.
Щодо ж RHEL - НМД краще користуватися CentOS, Fermi або White - клонами RH. Клопоту меньше з поновленнями, а так - фактично той же RHEL.
Ну да:) Хоча чим так мучиись, простіше поставити слаку
Може посперечаємось Або Holly War влаштуємо. В мене аргументів проти слаки та червоної шапки вдосталь... ( і щоб не казали чого - проти улюбленого деба також). Хоча... вагові у нас різні та й по званню я вищий
Патрік мені допоможе! Покайся, нечестивцю, поки не пізно! В ім'я Слаки і Зенвока і Небесної Дискети!
А якщо серйозно, то про що нам сперечатись? Ви, здається, адміністратор, а я - програміст. Ваші пріорітети (ну, грубо) - безпека і надійність на сервері, мої - щоб нормально пахало на десктопній машині і не було кривих бібліотек.
От цікаво: принтери в лінуксі ставляться без проблем (тільки клепки тре трохи більше, ніж під віндою). А як тут справа зі сканерами (особливо зі збоченими напр. phodox ultrascan 300, який у власному меню вибирає, в яку віндовську програму він данні кидє : smart ware бачите-но)?
Цитата: PAL від 2006-12-03 11:55:53Щодо ж RHEL - НМД краще користуватися CentOS, Fermi або White - клонами RH. Клопоту меньше з поновленнями, а так - фактично той же RHEL.А хіба не можна просто поміняти програму, що відповідає за поновлення (в мене тут висів якийсь значок з галочкою, та я його прибив: нічого він не оновлював)? Мені здавалось, що клони мусять бути сумісними з оригіналом