Мої знайомі любителі федори жалілись, що дистрибутивний вогнелис працює просто жахливо. Проблему вирішували просто - ставили або офіційний, або (за моєю рекомендацією) swiftfox. Але! На федорі 6 з офіційним вогнелисом є маленька проблема. Там немає libstdc++.so.5, і потрібно його брати десь деінде.
На федорі 6 ... є маленька проблема. Там немає libstdc++.so.5, і потрібно його брати десь деінде.
$ ls -l `locate libstdc++.so.5`lrwxrwxrwx 1 root root 18 Jan 12 16:05 /usr/lib/libstdc++.so.5 -> libstdc++.so.5.0.7-rwxr-xr-x 1 root root 744104 Aug 21 2006 /usr/lib/libstdc++.so.5.0.7$ rpm -qf /usr/lib/libstdc++.so.5.0.7compat-libstdc++-33-3.2.3-61$ ll /mnt/fc6/Fedora/RPMS/compat-libstdc++-33-3.2.3-61.i386.rpm-r--r--r-- 1 fooks users 237109 Oct 05 2006 10:31 compat-libstdc++-33-3.2.3-61.i386.rpm
та ну ? справді? а компати ставити пробували ?
/me шукав підпис Cthulhu в пості вище, потім в профілі, але підпис так і не не зявлявся... хвильку думав...
то шо Федора не ставить компати - для мене теж несподіванка.Я й пропоную солюшн що можна поставити компат пакети які вже є в складі дистибутиву а не шукати їх в Інеті на rpmfind.net чи rpm.pbone.net.
хвильку думав...
Хочу добавити (виходячи зі свого досвіду роботи з вогнелисом) - деякі розширення роблять бровзер нестабільним Це особливо торкається TabMix. Досить корисне, але дуже вже чомусь неприємне для вогнелиса. Також помічено не дуже добрий вплив від SwitchProxy (у режимі налагодження).