Автор Гілка: Як видалити наново поставити nViDiA  у Fedora  (Прочитано 2770 раз)

basjka

• Гість
Пыдскажыть хто знаэ в чора поставив  nViDiA драйвер через yum install nvidia****
перевантажив куомп а Х-сервер дає глюк нехоче запускатись викидує в командну строку
якимось дивом раз вийшло загрузитись с під адміна  в Gnome через команду startx !!!
пічля цього тільки командна строка!!
підскажіть як видалити цей nViDiA  драйвер щоб Хсервер загрузився під КДЕ??????????

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Ну, найпростіше - в консолі набрати xorgconfig і, відповідаючи на поставлені запитання (дружимо з англійською), зконфігурувати Х-сервер з "рідними" драйверами. А потім, через той-же yum видалити капосний пакет з драйверами.
А щоб поставити наново - треба більш детальнішу інформацію про помилку Х, модель відеокарти і т. д. Бо помилка повториться знову.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

ифіолф

• Гість
Х-сервр викидує повідомлення що він некоректно встановлений!!
xorgconfig - як цією командою користуватись бо при вводі її викидує що такої команди не існує

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
В п'ятому ініті Федора пропонує ввести паролю адміна і запускається програмка, яка сама лагодить того ксорг.конфа - якщо щось не так - видаліть його до біса. (Я ставив того драйвера не з ерпеемки, а напряму з виконуваного архіву, який взяв на офіційному сайті НВІДІЇ)
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.