Автор Гілка: F9  хто вже поставив? як враження?  (Прочитано 9151 раз)

Відсутній anatolijd

• Графоман
  • дописів: 325
див сабж.

шось мене ламає апгрейдитись з 8 до 9, особливо лякають 4-ті кеди :)
Поставив під xen, побровзав трохи.
одне з вражень - yum наче хто підсрачників надавав, таки шустріший став наче.

Хто вже проапгрейдився і працює ? Розкажіть враження

Praporshic

• Гість
Re:  F9  хто вже поставив? як враження?
« Відповідей #1 : 2008-05-25 23:23:51 »
Один вже дорозповідався до двох плюсів....

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
« Відповідей #2 : 2008-05-25 23:34:58 »
одне з вражень - yum наче хто підсрачників надавав, таки шустріший став наче.
/me помітив тенденцію - 9та федора заставляє користувачів висловлюватись не зовсім цензурно.

/me не буде ставити федору. Страшно...

Відсутній anatolijd

• Графоман
« Відповідей #3 : 2008-05-26 14:09:22 »
 >:(
ВИ НЕ ВІПОВІДАЄТЕ НА МІЙ ВАПРОС !!!
 >:(

Відсутній anatolijd

• Графоман
« Відповідей #4 : 2008-05-26 14:30:09 »
модератори, а чого ТУ тему (Fedora 9) в смітник викинули ?
я хочу бачити про шо говорять в цій гілці хоруму, а не лише те шо модератори вважають достойним...
те шо дописувачі неадекватно реагують на сабж чи один на одного - то їхні проблеми, але вони висловили свою думку - отримали покарання за порушення та й по всьому.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #5 : 2008-05-26 14:35:12 »
Ту тему викинули на смітник через порушення у ній п. 2 правил, флейм та перехід на особистості. З усієї гілки там було два-три нормальних повідомлення.

Відсутній Олексій Лукін

• Кореспондент
  • дописів: 157
« Відповідей #6 : 2008-05-29 17:24:17 »
Які ми серйозні! Від ваших зірочок і напускної політкоректності мене навіть чхати не тягне. І нікого я персонально не ображав з присутніх, а сказав, що таке сире одоробло неможна навіть девелоперам давати, і що вони самі собі наробили лиха, бо відвернули від себе купу досвічених людей.

Якщо комусь з місцевих здалось, що там було персональне - даруйте, вибачатись не буду, бо якщо задється, то то до попа, а не до мене. Мій вираз, що, мовляв, правда очі коле, модери сором'язливо видалили, а дарма. Чи то вважається за лайку?

А справа в дурній гонитві за релізами, яка знов набирає оберти і яка тільки шкодить спільноті. Якщо хтось різкі висловлювання проти такої політики вважає пустим флеймом - то prapor в руки, пересідайте на Вісту і пересаджуйте користувачів, бо така політика веде тільки до програшу по всьому полі навіть такому нікчемному лузеру сьогодні, як Віста.

Дурнувата погорда "we made it possible" та "bleeding edge" нікому не цікава, бо світ, слава Богу, вільний, і якщо не подобається, то можна піти геть. Ну трохи грюкнувши дверима... Що я з задоволенням і зробив. І про що не жалкую.
--
WBR, Alex Lukin,
RIPE NIC HDL: LEXA1-RIPE

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #7 : 2008-05-29 17:27:37 »
не буду ризикувати, чекаю на десяту. щось мені вже не подобаються ці дистрибутиви з фіксованою датою реліза: випускають аби що, не дивлячись на якість.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Praporshic

• Гість
« Відповідей #8 : 2008-05-29 17:39:25 »
Повідомлення видалялись бо:
1. Це був відвертий флейм з переходом на особистості.
2. Цензурувати повідомлення, видаляючи лише їх шматки, в мене немає "часу та натхнення".

Відсутній Max_UA

• Дописувач
  • **
  • дописів: 93
« Відповідей #9 : 2008-06-06 20:06:44 »
Повідомлення видалялись бо:
1. Це був відвертий флейм з переходом на особистості.
2. Цензурувати повідомлення, видаляючи лише їх шматки, в мене немає "часу та натхнення".
Здоров був!
Ну, і чого закрив тему  "802.11b/g wireless LAN"?
Займаєшся самоуправством?
Linpus Linux 9.5 Final Release      на Acer TravelMate 2493NWLMi

Відсутній anatolijd

• Графоман
« Відповідей #10 : 2008-06-09 03:11:09 »
мда...
Fedora 9  перевершила всі сподівання...
Вікна які схлопуються коли їм схочеться, Кліппер з шістьма опціями "More" (замість одної) який вмирає з ерорром IndexOutOfrange  при наведенні миші на оте "море"... плазма-панель яку не відомо як настроювати...  відсітні драйвери до nvidia ...  Kmail що вмирає при спробі налаштувати фільтри...

В кожному релізі були свої глюки, але всі ці попередні релізи принаймні працювали. А девятка - в ній працювати просто не можливо.
Я від FC3 і до 8 версії чого тільки не робив і як тільки не гвалтував Федору - і завжди вдавалося вернути її до робочого стану без особливих зусиль і перевстановлення. А тут звичний (і успішний) апдейт до чергового релізу опускає систему нижче плінтуса...
Олексій Лукін правильно сказав - такого сільскогосподорського релізу ше пошукати треба.  Тепер вся надія на те шо у Fedora 10 (ага, парний реліз) виправлять те що поламали в 9.

І не треба тут плюсами кидатись  - якшо абсолютно всі хто спробував кажуть шо 9-а версія то добриво, то значить так воно і є.

М. Ну скільки разів казати. Не г****, а органічне добриво.  >:(
« Змінено: 2008-06-09 11:16:35 від Praporshic »

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
« Відповідей #11 : 2008-06-09 16:03:19 »
Всі негативні відгуки зводяться до двох - від KDE-ників - "KDE  - це органічне добриво", від геймерів - "Nvidia на нас забила!".
[Fedora Linux]

Praporshic

• Гість
« Відповідей #12 : 2008-06-10 01:18:08 »
Всі негативні відгуки зводяться до двох - від KDE-ників - "KDE  - це органічне добриво"
Бідні діти. От щоб вони казали, якби скуштували KDE 4.1 beta1 з Debian Experimental?
від геймерів - "Nvidia на нас забила!".
Ніби вже є драйвер. У чому проблеми?

P.S. Сам я федору не ставив з 2-ї версії, і ставити, швидше за все, вже нікуди не буду. Для екстріму вистачає Debian Sid та OpenBSD...

Відсутній raven

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • linux kettle
« Відповідей #13 : 2008-06-10 01:57:19 »
Ніби вже є драйвер. У чому проблеми?
Проблем явно менше ніж треба. Я як відеодошку прикупив, то тільки гранням і займаюсь. Щойно Postal2 по першому кругу закінчив...

Крім того, від цих драйверів дуже сильно залежить интирпрайз в мене на роботі. Багрепорти пишемо, фікси робляться. Так що сказати, що nvidia забила на лінукс - істотне перебільшення.

P.S. Сам я федору не ставив з 2-ї версії, і ставити, швидше за все, вже нікуди не буду.
Я ставив другу. Пам'ятаю, поблював і поставив слаку. А ще ставив шосту. Та мені навіть сподобалась.

Відсутній Zakot

• Новачок
  • *
  • дописів: 2
« Відповідей #14 : 2008-06-24 23:26:11 »
I will be short, I like it. Very nice system indeed, and yum works ok, wonder what problems you have discovered with it. Fell free, write to me and I will try to help. 8-)
++++++++++[>+++++++>++++++++++>+++>+<<<<-]>++.>+.+++++++..+++.>++.<<+++++++++++++++.>.+++.------.--------.>+.>.