Стоїть у мене на машині Федора 9 і досьогодні на ній більш-менш пристойно працював бездротовий доступ до інтернет. Але вдень зі струмом стався такий "дзинь-нь-нь" що аж лампочки поперегоряли, а комп'ютер перезавантажився.
Перезавантажився, і зрозумів, що вайфай його більше не цікавить. Спершу пише "Визначаю IP адресу для пристрою ra0", далі довго думає, а вже після того того каже "Помилка. Неможливо визначити адресу" (чи щось дуже близьке до цього).
Поліз я в графічну програму конфігурації, подивився - наче все виглядає гаразд. Подивився що записано в /etc/sysconfig/networking - теж нічого дивного як на мій недосвідчений погляд. Стер налаштування, ввів наново - не допомогло. Поперезавантажував сяк-так - без уваги. Бахнув капотом, побуцав по покришках, протер лобове скло - ну просто все що надібно робив, а нічого не допомагає.
Хай, думаю, грець тому лінуксові, мо моя карта з Ralink Rt2561/rt61 здугоріла, тож подивлюся що ВінХР скаже - все-ж стабільніша система (а вона стоїть на тому самому комп'ютері). Завантажив віндовз і от пишу тепер з нього сюди своє питання, а питання таке:
Чи не підкаже хто що б мені зробити у Федорі аби той клятий вайфай наново запрацював, бо без нього в інтернет аж ніяк?
П.С.
Каптча тут дуже гарна - лише з 4 спроби мені не сказало, що неправильний код, тож автоматичним розпізнавалкам годі й братися.