Зараз в openSUSE знайти не можу.
Цитата: piktor від 2012-01-22 01:13:55Зараз в openSUSE знайти не можу.Називається плазмоїд і в openSUSE так само: "Картинна рамка".
Дали відповідь: https://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=292409This is an overall Plasma problem, not a widget frame only.Я так зрозумів, що це проблема не тільки цього віджета, а проблема взагалі плазми. Try with Comic(using APOD for example with a vertical image on the desktop then drag it tothe panel: it expands horizontally as much as it can).Ось це не до кінця зрозумів. Вона пропонує мені зпробувати інший віджет перетягнути з робочої стільниці на панель, щоб переконатися, що та сама проблема присутня в інших віджетах?
Not sure what component to reassign this bug report.Перекладіть будь ласка, в чому вона не впевнена?
Вона не впевнена у тому, якого з компонентів стосується ця вада. Тому не знає, кому з розробників слід її спрямувати для вирішення.
Цитата: yurchor від 2012-01-28 23:11:38Вона не впевнена у тому, якого з компонентів стосується ця вада. Тому не знає, кому з розробників слід її спрямувати для вирішення.Ну від мене вже нічого не треба?