Не забуваймо що стаття 2002 року.
Але насправді я не бачив жодного (!) комп'ютера, де б Linux працював з пристойною для користувача швидкістю (в графічному, а не консольному режимі).
А адміни (принаймні, декілька) у нашій конторі працюють під Linux, тому можу дивитися, як працює Linux, налаштований на швидкодію.
Зробіть нормально працююче переключання клавіатури.
Навчіться _робити_ з кодуваннями (з якої _статі_ в XMMS таги mp3-файлів перекодуються частково правильно, а частково в абракадабу?).
Зменшість кількість хламу, що йде в дистрибутивах.
Я мовчу про кліпборд
у Linux простіше буде встановити заново
бо треба буде послідовно оновлювати gcc, ядро, glibc. Скільки треба буде мені звантажити мегабайт?
Я сам займався певний час українізацією OO.org (можете до речі подивитися - якісь переклади лежать на вашому сайті). І зрозумів, що нічого путнього з цього не вийде.
Тому сподіваюся на Біла. Він он і Офіс 2003 український випустив, і українізатор WinXP, і ЛонгХорн був нативно україномовний.
А що чекати від лінуксоїдів?
Я нічим з того не користуюся (принаймні зараз. Раніше працював з WinXP). Але знаю, що воно є.
Я вже не памятаю, коли встановлював Windows. А образи дисків робити релігія забороняє?
... починаючи з 95, а Юніусоподібні системи на той час були чи не єдині системи, які добре працювали з сіткою..)...
ЛонгХорн був нативно україномовний. А що чекати від лінуксоїдів?
Був... Жаль,жаль. Так ми й не дочекалися подивитися що воно за звір. Все м'якомаленькі обіцяли показати великого-рогатого. Відкладали його на рік, два, п'ять, п'ятнадцять. А тепер виявляється "був"
софту (пристойної якості) під Linux мінімум, та й той мінімум працює (і непогано) під Windows.
Linux простіше буде встановити заново, бо треба буде послідовно оновлювати gcc, ядро, glibc.
Навчіться робити з кодуваннями (з якої статі в XMMS таги mp3-файлів перекодуються частково правильно, а частково в абракадабу?).
Не єдині. В 92му, коли я вперше познайомився з MacOS7 (насправді мережа в маках була значно раніше) на маках працювало вже те, що зараз в лінаксі відоме як Zeroconf..
Не єдині.
Я мав на увазі не 95 рік, а 95Віндовс.
А проти Маків я нічого проти не маю... Але все ж ткаи у топіку написано "Linux: за і проти", і на мою думку до мауів це не відноситься, але це всього моя думка...
Я мав на увазі не єдині, а одні з кращих.