Гей, рєбята, а навіщо тут озброюватись атомними бомбами? Все-ж флейми — це не так вже й погано, навіть де-коли добре пару випустити на якогось там BSD-lover'а, аніж на свою жінку. Та-й увесь slashdot на флеймі живе про дурниці та всіляку нудну суєту вже 10 років як. 8-)Я розумію молотком бити по голові хамів, але просто собі флеймики — чого-б і ні?
Ми зробили інакше: завели окремий розділ для флеймів та холіворів й пхаєму чуть не в кожний постинг по Google Ad... Хочеш флеймити? — та будь-ласка, скільки влізе, тільки не хами й їж оту рекламу аж до зав'язок.Це я про те, що краще хай нас флеймери годують.
Працює версія два. Тепер будьте обережні - якщо ви себе забаните, ви на час бану втратите привілеї Будь-хто може забанити себе чи подовжити свій бан. :D
Знімати бан силою неглобальні модератори не можуть. Це зроблено, щоб їх теж можна було банити.
Суфікси: m хвилин h годин d діб M місяців. Коли не вказано - у годинах
Цитата: Михайло Даниленко від 2007-12-19 00:01:56Працює версія два. Тепер будьте обережні - якщо ви себе забаните, ви на час бану втратите привілеї Будь-хто може забанити себе чи подовжити свій бан. :DЙйесссс, я застрелився з плюсомета!!!! [smiley=suicide.gif]
Edit:Здається, виправив. Якщо мене забанить - значить працює. Прощавайте, товариші!
/me задумався, що це за пошесть так нагло захапала колег. От ще зараз Сергій Єгоров перевірить на собі плюсомета і... все, прощай світе?
Хай мені дадуть плюсомет, я хочу застрелитись сам
Ййесссс, я застрелився з плюсомета!!!!
Бан можна лише подовжити. Якщо треба зменшити - знімайте, й ставте новий. Знімати бан силою неглобальні модератори не можуть. Це зроблено, щоб їх теж можна було банити.
Працює. З бану повернув.Якщо так піде далі, то можна буде зробити форк рушія - він дедалі більше втрачає оригінальні риси.
Працює. З бану повернув.
Якщо так піде далі, то можна буде зробити форк рушія - він дедалі більше втрачає оригінальні риси.
Це було б непогано - тоді можна буде повиправляти всі помилки і зробити підтримку mod_perl чи FastCGI. :-)