Автор Гілка: Група Banned  (Прочитано 15637 раз)

TuxRoot

• Гість
Re: Група Banned
« Відповідей #30 : 2007-12-20 00:16:31 »
А обов'язково на Головній показувати коліром адміна забанених, яка уж точно не наводить корисної інформації користувачу? і взагалі не знаю комусь то в потребі? Хоча б показувалось хто саме чи то в процесі чи то не потрібно й знати. Вибачте, що так втручаюсь і заважаю роботі форуму.

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #31 : 2007-12-20 00:39:15 »
Десь я тут про це писав - це known bug. Точніше, недоробка. Треба буде там, де воно показує статистику, рахувати їх кількість та показувати статистику по забанених...
Виводити імена героїв ЛОУ нема можливості (точніше, можливе-то все, але для цього треба змінювати формат ще раз). :D

P.S. Не подобається мені червоний колір адмінський. Зміню його на щось більш приємне оку. Це іще більш підкреслить його особливу роль у житті форуму й потрібність пункту правил щодо нього. :D

TuxRoot

• Гість
« Відповідей #32 : 2007-12-20 01:56:02 »
Off-topic:
P.S. Не подобається мені червоний колір адмінський. Зміню його на щось більш приємне оку. Це іще більш підкреслить його особливу роль у житті форуму й потрібність пункту правил щодо нього. :D
Лишилось зірочки відповідним поміняти ;D
« Змінено: 2007-12-20 02:06:45 від TuxRoot »

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #33 : 2007-12-20 02:04:18 »
Off-topic:
teal. :) У 2.1 ще не можна вводити hex-кольори.
До речі, виправив ситуацію з групами на головній сторінці - просто колір з них зняв, вистачить й малюнку з написом.
Проте, ідея з статистикою - цікава, принаймні, я це питання ще досліджуватиму.

P.S. Дещо виправив, хоча глюк Ктулху й не має бути спричинений цим... Також тепер враховується сесія (вона й раніше враховувалася, але посилання "Забанити" показувалося).
P.P.S. hint: Щоб отримати невірну сесію (адміністрування) - банимо себе на 0m, тут же й відбанюємо. Або змінюємо IP.
« Змінено: 2007-12-20 02:13:22 від ISBear »

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
« Відповідей #34 : 2007-12-20 14:53:59 »
Це було б непогано - тоді можна буде повиправляти всі помилки і зробити підтримку mod_perl чи FastCGI. :-)
За будь-які помічені помилки буду дуже вдячний як YaBB Jr. Developer :) Усі помічені мною на ЛОУ глюки прорепорчені й виправлені у cvs.
А от стосовно FastCGI - не знаю... Я так розумію, це коли cgi працює в режимі демона?
Тоді краще написати щось своє - Ябб 2 вже написаний як написаний, й у ньому не використовується my (майже), отож, щоб воно не жерло дику кількість пам'яті та не глючило з причини неочікувано ініціалізованої змінної його прийдеться багацько фіксити.

Правити там особливо багато не потрібно. Просто в кожному файлі вмикається "use strict; use warnings;" і додається "my ..." або "our ..." до кожної змінної, на яку перл матюкається.
[Fedora Linux]

Михайло Даниленко

• Гість
« Відповідей #35 : 2007-12-25 20:27:23 »
Є деякі ідеї як зробити зірочки...
Отож, чи мають зірочки з часом "спливати"?
Чи потрібен коментар до зірочок?
Що має траплятись після "спливання" бану?
Якщо зірочки - то чи потрібен "тимчасовий" бан?

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #36 : 2008-04-19 02:24:24 »
Сьогодні вночі додав лог до банилки.
Ось він http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?action=bwglog

Оскільки тепер буде відомо, хто забанив й коли - я дозволив показ звичайному користувачу посилання на самобан (самозабанитися можна було від самого початку функціонування системи, але для того треба було знати посилання, за яким іти)...