P.S. Втім, це більше інформація для роздумів, для ЛОУ це не дуже актуально - давно вже нікого не банили ^_^P.P.S. [думки]...Створити розділ, який видно лише забаненим, й дозволити їм там писати :-E [/думки]
у в роздлі буде суцільний флейм і анархія, але для апеляційного, де можливості модера будуть обмежені - це повністю можливо. Ну на все ще існує така річ, як режим гостя, думаю це будуть сильніше використовувати.
[ще думки]Існуюча система покарань, на мій погляд, надміру проста. У модератора тільки один аргумент (окрім редагування повідомлень) - банхаммер. Плюси і зірочки - це покарання чисто символічні, їх врахування залишається виключно на розсуд модератора. Тобто існуюча модель цілком залежить від здорового глузду і користувачів, і модераторів. А дивлячись на деяких особистостей організмом відчуваю, що не вистачає чогось типу або рейтингу покарань, або скору (як на ЛОРі). Порушив правила - наростили покарань або порізали скор. Якщо покарань робиться забагато, або скор падає нижче якоїсь межі - аж тоді вже мова може заходити про бан.[/ще думки]
Мдя. Зурочив. =(
Не дуже складно. Додати запис до хешу груп, поновити файл з групами, додати користувача до групи, поновити профіль користувача. Тільки кнопку прийдеться зробити на сторінці перегляду профілю - нам треба поле для вказування терміну бану, а при перегляді гілки воно буде мішатися з формою керування дописами.
А як щодо рейтингу? Наскільки це реально? Імплементувати поки не треба, просто як це виглядатиме?
Цитата: Cthulhu від 2007-12-17 22:07:19А як щодо рейтингу? Наскільки це реально? Імплементувати поки не треба, просто як це виглядатиме?А як воно має працювати? (я ЛОР тільки читав, й то мало...) На деяких форумах бачив щось типу "подякувати авторові допису" (і, відповідно, в усіх активних дописувачів у підписі стоїть "не кажемо 'дякую', а тиснемо кнопочку" ) - це щось типу того?
Михайло ДаниленкоАдміністратор ЩОДОВідмінникЗабанено до 08. Серпень 2032 о 16:05