Опитування

Розділ про освіту

Створити розділ Освіта
0 (0%)
Законодавство => ~~ "Закон, Держава, Освіта"
2 (33.3%)
Хай використовують Законодавство як воно є
0 (0%)
Нічого не робити
4 (66.7%)
Мені всеодно
0 (0%)

Проголосувало: 5

Автор Гілка: Чи потрібен окремий розділ про освіту  (Прочитано 2242 раз)

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
Деякий план є) ініціатива, яку підтримала деяка кількість народу, але яка зараз знов почала затухати. мова йде про http://edu.root.ua. В нас був форум на http://forum.root.ua, але його чомусь розформували і залищили лише тему http://forum.root.ua/viewtopic.php?f=14&t=1073 .
Тому хочу звернутися до адміністрації, можна нам на цьому форумі зробити розділ під цю ініціативну, щоб ми могли працювати?

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
Зовсім не потрібно. Судячи з об’єму дописів у гілці за посиланням, панам просто нічого робити після школи (за винятком декількох трудяг, яким просто хочеться трошки розважитися).

Працювати можна розпрекрасно і без усяких гілок. Я ж ні в кого не питаю з кокетством: а чи не хочеться вам, панове, щоб я переклав довідник з Kile або digiKam? Хочете створювати шкільний дистрибутив, — створюйте.

Подібні обговорення зайва і, боюся, нікому, окрім дописувачів, не потрібна витрата часу і зусиль. Більшість кореспондентів — тролі, у яких є колосальні плани і ніякого бажання хоч що-небудь зробити, окрім накивати пальчиком, мовляв слід змінити всі записи «текстовий редактор» на «редактор текстів».
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Працюючи в освіті, я не проти такої гілки, але як модератор - проти. Пояснюю свою позицію.
Обговорення освітньої теми на LOU з великою вірогідністю переходить за рамки припустимого. Зокрема:
Гілка "Linux в школі" була створена мною завбачливо в балачках з метою обговорення нового комп'ютерного класу, що приїхав у рідну школу, і тих можливостей, що може дати наявний там сервер. Внаслідок розмова з'їхала в бік обговорення плачевного стану нашої освіти та нікудишніх знань учнів та студентів, недоліки та переваги ООо та МСО 2007 та багато чого іншого. Що саме головне - про освіту говорили в основному люди, які до неї відношення не мають, просто або поговорити.
Але то "Балачки", тому на 5 сторінках тема мирно заглохла.
Наступний варіант виник в Новиних на днях: Добра новина з МОН особисто від Вакарчука.. Там справа пішла гірше - розмова з'їхала в бік обговорення курумпованих чиновників та влади. Ну і Мікрософти туди-ж. Там мусив попрацювати плюсомет.
Тому, якщо хочете просто поговорити про освіту та ВПЗ - будь-ласка, в Балачки, якщо маєте конкретні технічні рішення та питання - до відповідної гілки, як це робить Sandr. Якщо вже дійсно вийде конкретна толкова розмова про освітні питання, без флуду та нарікань на "нехороших дядів з високих кабінетів" - тоді нам нічого не завадить цю гілку створити.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній karmeljuk

• Графоман
  • дописів: 480
Ні

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
Потрібна, за умови встановлення чітких правил, обмежень щодо тем, які там будуть обговорюватись та жорстким модераторством. Справді, балачки про корумпованість та недосконалість влади - це пусті балачки, потрібно вимагати конкретики. В ідеалі - щоб кожен дописувач усвідомлював, що поняття "влада" винесене в даному розділі "за дужки", а на першому місці - концентрація, систематизація та втілення власних ідей.

Нажаль не знайшов й близько схожого варіанта відповіді.
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Відсутній m31

• Новачок
  • *
  • дописів: 1
  • I Love YaBB 2!
Проаналізувавши ситуацію, створим групу в гуглі. Думаю вона буде більш дієвою, ніж гілка на форумі.
Кому цікава дана тема, запрошую до нас у групу http://groups.google.com.ua/group/floss-in-ua/