Зауваження щодо порушеня правил роблять модератори. Якщо вам не подобається той чи ніший допис - напишіть їм (модераторам) про це, краще відразу, не через тиждень.Якщо допис стосується вас - не відповідайте, під роздачу потрапить опонент, але не ви.
Я, звичайно, не маю на увазі мій сьогоднішній троллінг
Наслідок третій - модератори не завжди присутні на форумі.
Наслідок п'ятий - анонімні доноси. No comments.
Я не претендую на бездоганність суджень, але моя пропозиція була заснована на тому, що такі спроби "заткнути рота" переходять у повне неподобство, заставляючи видаляти цілі гілки, навіть, якщо їх першопочаткова тема могла-б бути цікавою.
І що саме цікаво - ви часто самі сприяєте цьому, знаходячись в анонімній іпостасі. І що ще цікавіше - самі були модератором, знаєте, як воно тут.
І, в кінці кінців, в нас уже заборонене публічне обговорення дій модератора. Уявляєте, що було-б в протилежному випадку.
І у нас не настільки великий форум, щоб була потреба у частішому відвідуванні.
А як-же ваша концепція репресій? Йосип Віссаріонович вже не в фаворі?
2.6. Забороняється використання в повідомленнях зображень, що не стосуються теми конкретної дискусії.
У нас єЦитата2.6. Забороняється використання в повідомленнях зображень, що не стосуються теми конкретної дискусії. А от пункту, що забороняє публікацію повідомлень, що не стосуються теми конкретної дискусії я не знайшов. Тобто, формально, за офтопік в гілці, якщо він підпадає під тематику форуму, покарати не можна. Пропоную пофіксити.