Опитування

Хто має змінити Owl'а на модераторській посаді?

Re.
10 (27%)
Cthulhu
27 (73%)

Проголосувало: 12

Автор Гілка: Відставка  (Прочитано 24915 раз)

Світове зло

• Гість
Re: Відставка
« Відповідей #30 : 2009-11-25 01:20:29 »
Дмитра Главацького, який ніби-то мігрував на польський лінуксфорум, а насправді ще ошивається тут, натякаючи про наше психічне здоров'я, порадую темою створеною мною ще задовго до його тут появи:
http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1223226726/11#11
Якісь ви пересерйознені. Ну і не ж можна остаточно мігрувати з рідного форуму, серце назад кличе! Як щодо моєї кандидатури модератора? В лінуксах розбираюся ще погано, за то ніхто тут не має таких організаторських здібностей як я...:)

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #31 : 2009-11-25 10:21:57 »
Як щодо моєї кандидатури модератора? В лінуксах розбираюся ще погано, за то ніхто тут не має таких організаторських здібностей як я...:)
Цить, "салаго" - тут дорослітролі розмовляють  :P
« Змінено: 2009-11-25 10:24:10 від serg_ik »
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #32 : 2009-11-25 10:25:13 »
Діапазон технологій найширший - анонімні проксі, ботнети, дефейс, підкуп praporа... Оце була б славна розвага.
Я згоден. З тією частиною де про підкуп  ::)

Praporshic

• Гість
« Відповідей #33 : 2009-11-25 10:26:12 »
Дмитра Главацького, який ніби-то мігрував на польський лінуксфорум, а насправді ще ошивається тут, натякаючи про наше психічне здоров'я, порадую темою створеною мною ще задовго до його тут появи:
http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?num=1223226726/11#11
Якісь ви пересерйознені. Ну і не ж можна остаточно мігрувати з рідного форуму, серце назад кличе! Як щодо моєї кандидатури модератора? В лінуксах розбираюся ще погано, за то ніхто тут не має таких організаторських здібностей як я...:)
Такий паникер не може бути організатором взагалі. Хіба що організатором паніки.  :P

Світове зло

• Гість
« Відповідей #34 : 2009-11-25 11:10:29 »
Замикайте тему, бо зараз починеться перехід на особистості. А тут зі мною ніхто не має шанс виграти. :P

До речі, судячи з вчорашнього налаштування Дебіану, не так вже й погано знаюся на лінуксі, дякую за все, Owl.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #35 : 2009-11-25 12:41:06 »
А тут зі мною ніхто не має шанс виграти. :P
Добро завжди перемагає зло, запам'ятай це.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #36 : 2009-11-25 12:58:00 »
А ще добро має vim  та ssh ::)
По темі: тут впорається й один модератор, але треба щоб він мав можливість більш-менш регулярно читати форум. Як з цим у викладачів - думаю питань не виникає.

Світове зло

• Гість
« Відповідей #37 : 2009-11-25 12:58:51 »
Я на цьому форумі давненько писав під іншим ніком (загубив пароль) і пригадую, що при Тобі форум мав добру атмосферу. А де Ти добро зараз вбачаєш? У флуді, що зараз складає половину дописів на форумі? Зло постійно перемагає добро - від влади сильних світу сього до стосунків між простими людьми. Чудовий приклад - непереможна операційна система зла. :D

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #38 : 2009-11-25 13:07:04 »
То все демократія.
Cthulhu просто не сильно утруждав себе формальностями, він просто плюсував чи банив. А зараз, бачите, поясни і розжуй за яким-же це я пунктом правил покарав. А те, що правила - це не кодекс законів (дещо поменше за обсягом тексту) і врахувати всіх аспектів вони не можуть.

Дмитре, одне до вас зауваження. Якщо не подобається форум в цілому - просто на нього не ходимо. І зовсім необов'язково публічно вивалювати своє фе. Як то кажуть, в чужий монастир... . Інакше - читаємо правила (чого ви, самі сказали, що не робили). Те, що на польському лінуксфорумі в правилах всього два пункти - то польський форум, ми не вони.
Якщо не подобаються конерктні відвідувачі - в правилах про цей випадок написано.
Все.
« Змінено: 2009-11-25 13:14:15 від Piktor »
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Світове зло

• Гість
« Відповідей #39 : 2009-11-25 13:30:02 »
1 - Як я вже казав, не подобається половина форуму.
2 - Не катаю тишком-нишком маляв на користувачів адмінам.
3 - Ви та інші часто порівнюєте себе з ЛОРом, а тепер ще польський вліпили. Я порадив би з останнього запозичити правило про засади етикету, а не лише про образи і т.д.

Мені ще цікаво, чого так боїтеся публічних обговорень, зауважень і фе? Правда очі колить? Не переймайтеся, моя писанина тут обмежеться лише цією темою.

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #40 : 2009-11-25 13:51:14 »
Була в мене ідея зробити анонімуса користувачем. То може його й модератором заодно зробити? Вже чотири кандидатури-анонімуса - двоє запропоновані громадою, двоє самі...

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #41 : 2009-11-25 14:13:55 »
Була в мене ідея зробити анонімуса користувачем. То може його й модератором заодно зробити? Вже чотири кандидатури-анонімуса - двоє запропоновані громадою, двоє самі...
Радикальне рішення=)

Мені ще цікаво, чого так боїтеся публічних обговорень, зауважень і фе? Правда очі колить? Не переймайтеся, моя писанина тут обмежеться лише цією темою.
Власне, анонімуси тут справді обділені у правах, і найсумніше, що це зробив я. Для всіх інших є приват, нема сенсу виносити це на публіку. І все одно, сперечатись з модератором діло програшне, та й серйозно до цього ставитись не варто. Тут було кілька правдоборців, що пробували це спростувати, з очевидним результатом.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #42 : 2009-11-25 14:16:54 »
My apologies, промахнувся квотом.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #43 : 2009-11-25 14:28:49 »
Просто у разі факту такого ота половина форуму, що вам не подобається, починає завзято захищатися, генеруючи тони флуду. В кращому випадку. Хоча, мені скоро буде всеодно - критикуйте, скільки влізе  ;)
Так як в Польщі в нас не буде - ми не поляки. і не росіяни. Або приймайте нас такими, як ми є, або ставайте членом спільноти і тоді ви зможете змінити на краще. Але це довго - просто назвавши хворих хворими, вилікувати не вийде.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #44 : 2009-11-25 14:55:09 »
Давайте так. Owl визнає, що не хоче викидати плюсомет, залишається модератором і закриває тему.

Інакше - анонімне голосування, як я пропонував.