Проголосувало: 12
О! Центральна Лінуксівська Комісія перерахувала сфальсифіковані голоси! Є ж таки у світі справедливість! lol
Спробую нагадати шановному та не дуже панству, що модератор є обличчям форуму. Тому розглядати кандидатури технічно неграмотних відвідувачів, штибу romi, просто не смішно. Так само як й анонімусів. Усім я обнулив лічильник, одному дуже швидкому - ще й у мінус відкрутив. Голоси від реєстрантів прибрав, щоб вони мали можливість знову проголосувати. Виставляти на голосування людину, що сама того не бажає - теж дурня.
Але це не знімає вимоги про реєстрацію користувача Re.
Цитата: prapor від 2009-11-25 21:51:54Але це не знімає вимоги про реєстрацію користувача Re.Я зареєструюсь лише тоді, коли мене оберуть. Гадаю, що це не принципово. Добре?Власне, кого тут, окрім мене і пана мізкоїда, ще серйозно розглядають на цю кандидатуру?І якщо брати великим числом ? можливо, нас обох зробити? Тоді відпаде проблема з періодичністю.
І заодно схвалюю пропозицію пана noddeat вступити у ряди модераторів новини — заодно можна розібратись з правилами оформлення новини.