Проголосувало: 12
просто назвавши хворих хворими, вилікувати не вийде.
Я не проти зробити сайт кращим (у вигляді порад), тільки боюся, через догматичні правила, які не передбачають критику форуму, мене знову забанять.
Тут ще й не так називають... Рано чи пізно у вашу "фахову" дискусію увірветься непроханий ураган. Хтось же має бути відповідальним за здоров'я форуму.
Цитата: Світове зло від 2009-11-25 15:42:18Я не проти зробити сайт кращим (у вигляді порад), тільки боюся, через догматичні правила, які не передбачають критику форуму, мене знову забанять.Тут сповідується принцип "критикуючи - пропонуй". Взагалі-то, принцип дурний, але до сьогодні воно якось дофуричило.Цитата: Світове зло від 2009-11-25 15:42:18Тут ще й не так називають... Рано чи пізно у вашу "фахову" дискусію увірветься непроханий ураган. Хтось же має бути відповідальним за здоров'я форуму.Для цього і потрібен анонімус, бо ігнорує регалії і може змінювати імена. Бан по IP не дієвий, та й тор тут поки не закрили - не було приводу.До речі, додавати опитування з чекбоксами замість радіокнопок було чудовою ідеєю.
Ого, тут прямо передвиборча гонка... Що ж ви мені раніше не сказали, що мене додаєте в список? Я вже проголосував за різку демократію.
Критикуючи-пропонуй - хороший принцип. Пропоную безжально і без церемоній усувати чи переміщати пости не по темі і такі, що містять хоча б натяк на персональну образу. А ще створити розділ Смітник і конкурс "Ідіот місяця".
Давайте так. Owl визнає, що не хоче викидати плюсомет, залишається модератором і закриває тему.
Цитата: Cthulhu від 2009-11-25 14:55:09Давайте так. Owl визнає, що не хоче викидати плюсомет, залишається модератором і закриває тему.Та ні, я-ж не Тряпка-кун, раз видав, що покидаю, задкувати не буду. Хоча, можна було-б відписати щось типу "Хлопці, я пожартував, з вами було весело" і потім мати ще сторінок на п`ять бурхливої реакції і лулзів.Ми тут всі такі серйозні, може дійсно забити на порядок, вивісити при вході попередження "Не влазь - з'їдять!", щоб не ображалися в разі чого і розважатися.
Дмитре, одне до вас зауваження. Якщо не подобається форум в цілому - просто на нього не ходимо. І зовсім необов'язково публічно вивалювати своє фе. Як то кажуть, в чужий монастир... . Інакше - читаємо правила (чого ви, самі сказали, що не робили). Те, що на польському лінуксфорумі в правилах всього два пункти - то польський форум, ми не вони.Якщо не подобаються конерктні відвідувачі - в правилах про цей випадок написано.Все.
Сподіваюсь, так буде і надалі.
Цитата: Світове зло від 2009-11-25 18:05:46Критикуючи-пропонуй - хороший принцип. Пропоную безжально і без церемоній усувати чи переміщати пости не по темі і такі, що містять хоча б натяк на персональну образу. А ще створити розділ Смітник і конкурс "Ідіот місяця". І цей пост пішов би де-інде першим, бо є офтопіком. Ми тут не зміни до правил обговорюємо, а нового модератора обираємо.
Найкраще було б викласти відео з демонстративним зриванням з себе модераторських зірочок і спаленням плюсомета.
Маю пропозицію пізніше провести другий тур серед двох найбільш популярних кандидатур, - так врахується думка не 15-25 % користувачів, а більше половини. Які часові межі цього голосування?