Опитування

Хто має змінити Owl'а на модераторській посаді?

Re.
10 (27%)
Cthulhu
27 (73%)

Проголосувало: 12

Автор Гілка: Відставка  (Прочитано 24917 раз)

Світове зло

• Гість
Re: Відставка
« Відповідей #45 : 2009-11-25 15:42:18 »
Я не проти зробити сайт кращим (у вигляді порад), тільки боюся, через догматичні правила, які не передбачають критику форуму, мене знову забанять.
Поза тим тут є багато користувачів, з якими приємно мати справу.
просто назвавши хворих хворими, вилікувати не вийде.

Тут ще й не так називають... Рано чи пізно у вашу "фахову" дискусію увірветься непроханий ураган. Хтось же має бути відповідальним за здоров'я форуму.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #46 : 2009-11-25 16:41:43 »
Я не проти зробити сайт кращим (у вигляді порад), тільки боюся, через догматичні правила, які не передбачають критику форуму, мене знову забанять.
Тут сповідується принцип "критикуючи - пропонуй". Взагалі-то, принцип дурний, але до сьогодні воно якось дофуричило.

Тут ще й не так називають... Рано чи пізно у вашу "фахову" дискусію увірветься непроханий ураган. Хтось же має бути відповідальним за здоров'я форуму.
Для цього і потрібен анонімус, бо ігнорує регалії і може змінювати імена. Бан по IP не дієвий, та й тор тут поки не закрили - не було приводу.

До речі, додавати опитування з чекбоксами замість радіокнопок було чудовою ідеєю.

Світове зло

• Гість
« Відповідей #47 : 2009-11-25 18:05:46 »
Тут сповідується принцип "критикуючи - пропонуй". Взагалі-то, принцип дурний, але до сьогодні воно якось дофуричило.

Для цього і потрібен анонімус, бо ігнорує регалії і може змінювати імена. Бан по IP не дієвий, та й тор тут поки не закрили - не було приводу.

До речі, додавати опитування з чекбоксами замість радіокнопок було чудовою ідеєю.
Ого, тут прямо передвиборча гонка... Що ж ви мені раніше не сказали, що мене додаєте в список? Я вже проголосував за різку демократію.

Критикуючи-пропонуй - хороший принцип. Пропоную безжально і без церемоній усувати чи переміщати пости не по темі і такі, що містять хоча б натяк на персональну образу. А ще створити розділ Смітник і конкурс "Ідіот місяця". :)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #48 : 2009-11-25 18:12:20 »
Ого, тут прямо передвиборча гонка... Що ж ви мені раніше не сказали, що мене додаєте в список? Я вже проголосував за різку демократію.
Я теж проголосував за кого попало. Кілька разів.

Критикуючи-пропонуй - хороший принцип. Пропоную безжально і без церемоній усувати чи переміщати пости не по темі і такі, що містять хоча б натяк на персональну образу. А ще створити розділ Смітник і конкурс "Ідіот місяця". :)
"Асоціальна мережа linux.org.ua - знайди тих, хто тебе ненавидить!"

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #49 : 2009-11-25 18:18:52 »
Давайте так. Owl визнає, що не хоче викидати плюсомет, залишається модератором і закриває тему.
Та ні, я-ж не Тряпка-кун, раз видав, що покидаю, задкувати не буду. Хоча, можна було-б відписати щось типу "Хлопці, я пожартував, з вами було весело" і потім мати ще сторінок на п`ять бурхливої реакції і лулзів.
Ми тут всі такі серйозні, може дійсно забити на порядок, вивісити при вході попередження "Не влазь - з'їдять!", щоб не ображалися в разі чого і розважатися.
« Змінено: 2009-11-25 18:21:07 від Piktor »
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #50 : 2009-11-25 18:24:42 »
Давайте так. Owl визнає, що не хоче викидати плюсомет, залишається модератором і закриває тему.
Та ні, я-ж не Тряпка-кун, раз видав, що покидаю, задкувати не буду. Хоча, можна було-б відписати щось типу "Хлопці, я пожартував, з вами було весело" і потім мати ще сторінок на п`ять бурхливої реакції і лулзів.
Ми тут всі такі серйозні, може дійсно забити на порядок, вивісити при вході попередження "Не влазь - з'їдять!", щоб не ображалися в разі чого і розважатися.
Найкраще було б викласти відео з демонстративним зриванням з себе модераторських зірочок і спаленням плюсомета.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #51 : 2009-11-25 18:50:40 »
І цей пост пішов би де-інде першим, бо є офтопіком. Ми тут не зміни до правил обговорюємо, а нового модератора обираємо.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #52 : 2009-11-25 19:14:32 »
Дмитре, одне до вас зауваження. Якщо не подобається форум в цілому - просто на нього не ходимо. І зовсім необов'язково публічно вивалювати своє фе. Як то кажуть, в чужий монастир... . Інакше - читаємо правила (чого ви, самі сказали, що не робили). Те, що на польському лінуксфорумі в правилах всього два пункти - то польський форум, ми не вони.
Якщо не подобаються конерктні відвідувачі - в правилах про цей випадок написано.
Все.
не знаю, про який польський форум вам і пану Дмитру йдеться, але на тамтовому аналозі ЛОУ — сайті osnews.pl та інших зв’язаних з ним сервісах (LinuxNews, JakiLinux, PolishLinux) правила такі самі, як і тут, хіба що інакше сформульовані:
http://osnews.pl/regulamin-komentowania/

наприклад, там є пряма заборона на беззмістовні коментарі, FUD тощо.

ЛОУ завжди славився своїми суворими модераторами, завдяки яким він не перетворився на смітник на кшалт ЛОРу. Сподіваюсь, так буде і надалі.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

romi

• Гість
« Відповідей #53 : 2009-11-25 19:23:52 »
Сподіваюсь, так буде і надалі.
Якщо проголосуєте за мене, то так і буде.

Світове зло

• Гість
« Відповідей #54 : 2009-11-25 19:55:56 »
І цей пост пішов би де-інде першим, бо є офтопіком. Ми тут не зміни до правил обговорюємо, а нового модератора обираємо.
Це не оффтопік, а передвиборча програма. Ще до неї хотів би додати пункт про заохочення нових користувачів, тому всі дружненько голосуємо за мене, щоб мені довелося поглиблено вчити лінукс. Тоді видалю всі свої пости з тоталітарними замашками (тиск на виборця) і буду проводити демократичну політику. :D ;)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #55 : 2009-11-25 19:58:26 »
Найкраще було б викласти відео з демонстративним зриванням з себе модераторських зірочок і спаленням плюсомета.
Ні, це казенне майно, Даниленко не зрозуміє.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #56 : 2009-11-25 20:08:08 »
розумію, що і так не наберу більшість голосів, але прошу мене викреслити з голосування.

Off-topic:
хоча від модераторського доступу в «Новинах» не відмовився б, суто для того, щоб редагувати погано зроблені новини.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Світове зло

• Гість
« Відповідей #57 : 2009-11-25 21:00:13 »
Маю пропозицію пізніше провести другий тур серед двох найбільш популярних кандидатур, - так врахується думка не 15-25 % користувачів, а більше половини. Які часові межі цього голосування?:P

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #58 : 2009-11-25 21:08:05 »
Маю пропозицію пізніше провести другий тур серед двох найбільш популярних кандидатур, - так врахується думка не 15-25 % користувачів, а більше половини. Які часові межі цього голосування?:P
До 17го січня. Але сенс у другому турі досить сумнівний, оскільки дані зверху - не показник думки більшості, а вміння користуватись проксями меншості.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #59 : 2009-11-25 21:09:51 »
Другий тур, проксі... "вибори по-українськи" - це таки особливість менталітету.