Проголосувало: 20
Роз'яснюю - своєї думки про пана адміністратора сервера я не змінював. Я все ще не вважаю можливим використовувати хостінг, над яким має необмежену владу вельми непорядна людина.
Цитата: Сергій Лисовенко від 2010-04-25 22:36:57Хто б сумнівався, що Ктулху - чудовисько
Хто б сумнівався, що Ктулху - чудовисько
... ... ...
окрім вас - пробачте, вам я не довіряю
Ніхто вам не винен, що ви так не любите хіміків (уявлення не маю, чим мої колеги вам не вгодили).
Прапора і Сусіда. Джентельмени, що скажете?
rootx-а треба давно забанити за ІР чи ip-столом — це неадекватний троль.
Ну от... в людини є багато інших справ. Отже за нормальних умов вона не схильна до шкідливої діяльності (порушення правил).
Почистив гілку та здається, що дещо перестарався, тому вибачайте.
Почистив гілку та здається, що дещо перестарався, тому вибачайте. Цитата: Cthulhu від 2010-04-28 00:30:31Прапора і Сусіда. Джентельмени, що скажете?Підтримую обох. Єдине, чому я проти Лисовенка — це його необ'єктивність і порушення таких пунктів правил, як 2.1; 2.3; 2.4. Ще можна розглянути noddeat-а. Також тут є багато непоганих користувачів, але вони надто рідко сюди забігають.
Між іншим, ми таки забули ще про дві кандидатури. Прапора і Сусіда. Джентельмени, що скажете?
О, так, поверніть нас з Прапором, згадаємо минуле
Необ'єктивність Лисовенка не доведено конкретними фактами. Оціночне висловлювання > /dev/null
2.1 - неправда: перевірку синтаксису в своєму браузері Лисовенко не вимикав.
в білшу сральню, ніж це /me може?
2.3 - наклеп: знайдіть хоч одну політичну тему, яку я створив, або політичне повідомлення.
Re. Перестарався... то може треба вчитись користуватись запобіжником?Витерти настільки чудовий мій допис - просто модераторський злочин