Проголосувало: 20
Нащо стільки обопільних образ, давайте краще проголосуємо: Сусід, Cthulhu, noddeat і Лисовенко. Чи такі питання вирішуються на рівні адміністратора?
Берешся? Прапор не хоче.
А той факт, що це не дає ніякої "влади", а лише можливість стати загальною мішенню і посміховиськом, чомусь випадає з вашого поля зору.
Дебати цікавіші простого голосування.Приєднуйтесь: захищайте один бік, валіть інший.
Цитата: Cthulhu від 2010-04-28 14:41:52Берешся? Прапор не хоче.Цитата: Cthulhu від 2010-04-28 00:30:31А той факт, що це не дає ніякої "влади", а лише можливість стати загальною мішенню і посміховиськом, чомусь випадає з вашого поля зору.Ех. Беруся. Raven буде?
Re. от даремно ви витерли його самокомпроментуючий допис.
Бачу останнє слово буде не за об'єктивними фактами, а за величиною групи підтримки.
Нехай вибирає спільнота. Адміністратор проти будь-яких серйозних рішень без згоди громади, тому маєте голосування.
Всіляко підтримую Re., Piktor і noddeat.
Re й так модератор - його не треба підтримувати
Re навіть не знає, що ім'я (first name) не є приватною інформацією - є достобіса людей з аналогічним іменем. Потім при реєстрації рекомендують називати своє справжнє ім'я та прізвище, а не ховатись за незрозумілим ніком, як за маминою спідницею.
Кого вважаєте гідним посади модератора?
Ви, як і я зацікавлені не бути модератором, а щоб хто б не був модератором не трактував правила залежно від кількості випитого спиртного.